Boki78-va samara ispod kruske

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: Boki78-va samara ispod kruske

Post by Gago »

Boki operi me :D
I ja danas dodjoh u Bg, bez ikakve greske, samo je magla na autoputu katastrofalna :roll:
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Cim malo stane ova bljuzga bice :) Gde je sve bila jos i dobro izgleda :mrgreen:

Boki78

Post by Boki78 »

Danas uz Bubanj sa putnikom i teretom u gepeku 120km/h u 5oj uzbrdo, na samom vrhu 100km/h u 4toj :) U odnosu na 80km/h u 4toj samnom samim u autu je osetno poboljsanje ... :)

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Prebaci u sestu!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kez :kez
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Boki78

Post by Boki78 »

Vec neko vreme se patim prokisnjavanjem auta i to nikako da se resi. Sve vec provereno, ispod table suvo ko barut, ispod motora ventilacije takoje, mali hladnjak i oko njega isto, auto nisu nagrizli misi i ostane soferka i keder. Tu se gurale raznorazne diht mase :lol: ali nista. Uglavnom posle prethodnih kisa odnesem da se lepo to pogleda, eventualno zameni jer racunam da niko normalan ono nece da cisti. Kad ono kinder surprize, keder uopste i nije bio samarin vec zastavin. Promaklo ostrom oku ekspertskom :mrgreen: Zamenim ja to lepo, prosusim auto kad gle cuda pada kisa a meni untra magle nema. E sad bez malera ovo ne bi bilo nista i tako ti opali kamicak ili whatever u nju i ocepi je muski i upravo se menja. Ceh za zatamnjenu je 5300 dinara sa ugradnjom. Kad se samo setim kako je prethodna klot kostala pre dve godine 6000 bez ugradnje pitam se gde li nestade razlika :angel

Gago

Post by Gago »

Ala te je maler poterao :evil:
Zar nije mogla soferka da se sredi, mom drugu je isto tako kamicak udario, i sredjeno je sve u Glass servisu za tipa 400-500 fin .. Primecuje se da je malo zamucena soferka na tom mestu, ali nista strasno .

Boki78

Post by Boki78 »

Jok prevelika pukotina bila :) Jbg kad se mora nije tesko :mrgreen:

skora

Post by skora »

Procitah svih 14 strana u cugu (posto sam nov),i dolazim do zakljucka da za Bokia78 samara vise nema tajni.Vidim pretresena od farova do stopaljki ;) ....Svaka cast na trudu :prvi

......i da ...... bas ti zavidim sto je sa troja vrata tvoja bela mezimica......takva bi mi jedna trebala :twisted:

Boki78

Post by Boki78 »

Yep trovratasica je malo "sportskji" model :lol:

Inace jeste pretresena ali to je uglavnom gomila bacenog vremena i novca, sve sto je radjeno sem onog u zadnjih ~10 meseci zahteva ozbiljan rework. Farba je go klinac, menjac isti kao i pre remonta itd ...Kad sa ove distance pogledam na to koliko god sam dok je ta zajebancija trajala mislio da sam u pravu, sad kontam da je za iste pare mogla da se uzme solidna 11x ladurina ili jos bolje samara u perfektnom stanju, a ono vreme da se ulozi u nesto pametnije. Pozitivna strana svega jeste sto sam uspeo da se trgnem iz sanjarenja i energiju preokrenem u pravi smer :)

skora

Post by skora »

Hoces da kazes da su moja sanjarenja pogresna :) ......vici dok je vreme da obustavljam ideje ako nema trajnog resenja za menjace :(

Boki78

Post by Boki78 »

Nisu :)

Ako ti nesto fali menjacu najbolja i najjeftinija solucija je da nadjes neki kome nista ne fali :mrgreen: Deluje bzv ali je tako. Kad dodje vreme ja cu oglasiti kupovinu menjaca. Iz moje perspektive mora biti na vozilu da bi se probao, na rec ne smes nikome da verujes jer je kolicina muntara koji se mlate delovima za lade predominantna, menjac ne sme da ide kao kroz puter jer ako ide onda je prevrnuo jedno 150-200kkm, moras osecati kocnice brzina i one kuglice izmedju srca ogrlice i same ogrlice, ne smes cuti nikakvo klopotanje na leru niti sustanje i civljenje. U voznji mora da ulazi u brzine bez problema i da iz njih ne ispada ... itd ...Takav menjas jedino sto vredi je jos da predihtujes i to je to ... Ako umes sam odlicno i onda obilato koristi kilo kljuc, ako ne imas specijalizovane radionice za menjace ....

Ostalo je igranka bez prestanka, da bi imala neku sansu da bude iole uspesna morao bi da nadjes firmirane lagere, dva valjkasta i dva kuglicna, da izmenjas zvono i kuciste, rasturis snop i izmenjas iglicaste kao i sve sto ti deluje iole sumnjivo ... Naravno dihtunzi semerizni i ostalo se podrazumeva da leti ... Sa svim tim opet neka budaastina moze da te matira pa je investicija rizik a i kosta vise od prve ...

skora

Post by skora »

Image

Boki78

Post by Boki78 »

Image

skora

Post by skora »

Postovani !!!

Obavestavamo vas da je vasa leva styling aplikacija stigla i da je mozete preuzeti licno ili kuriskom sluzbom.Naglasavamo da ugradnjom skrga na haubu povecavate protok vazduha,pa samim tim i krajnju brzinu,te stoga savetujemo da proverite kocioni sistem pre ugradnje .
Ukoliko zelite da Vam deo ugradi neko od nasih servisera,prvi slobodan termin je u subotu.

Prilog - slike komada 2

Image Image

Gago

Post by Gago »

Nemoj Boki, molim te :mrgreen:

Post Reply