Odlicna samara, ovo ima jos da tera i tera. Pitam se kako je sacuva ovoliko a da ne izgrebe zadnje koseve u gepiku.
Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
Boki78
Verovano su se pojavile musice, a muholovka slaba. Nju vec treba neko da zna da radi, a servisi koji bi to trebalo da znaju su go krs i propast i tako ... 
I ja se to pitam, odlicno izgleda. Doduse i moja je 2008e izgledala ovako kada je imala samo 32000, dok nije dosla u moje rukedejca wrote:Odlicna samara, ovo ima jos da tera i tera. Pitam se kako je sacuva ovoliko a da ne izgrebe zadnje koseve u gepiku.
Samo Samara Srbina Spasava
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Ali tvoja ima one gumene cepove na vrhu zadnjih koseva sto skrivaju gornje matice zadnjih amortizera a ova sa slike ih nema. a jos izgleda i neizgrebanije od tvoje. Kako je to moguce ? Nigde ni tackice rdje a ima nove zimske gume (sto znaci da je ipak koristena zimi, a ne da je preko zime stajala u garazi) ??? E sad mozda ako je to zaista prvi vlasnik pa da ju je tolike godine mazio i pazio i cuvao pod kisobranom gledajuci kako gubi vrednost iz godine u godinu a onda da je odjednom promenio navike i poceo da je koristi i u zimskim uslovima i prao odozdo posle svake voznje po snegu.Gago wrote:I ja se to pitam, odlicno izgleda. Doduse i moja je 2008e izgledala ovako kada je imala samo 32000, dok nije dosla u moje rukedejca wrote:Odlicna samara, ovo ima jos da tera i tera. Pitam se kako je sacuva ovoliko a da ne izgrebe zadnje koseve u gepiku., a ova ima 80000...
Ma prodace je taj, ne sekiraj se, samarica je odlicna, al ne verujem za tu cenu, morace da popusti.
Primedba se vise odnosi da je ovde ipak rec o dve osobe. Prva osoba je vlasnik vozila na kojeg se zaista vozilo i vodi od prvog dana. Druga osoba je vrsni poznavaoc samara jer je tacno znao gde one propadaju i sta treba fotografisati. Pogledaj da nema korube, najverovatnije nije vozena zimi a zimske gume je namestila osoba 2 radi lakse prodaje vozila. Mozda je osoba 2 unuk od vlasnika vozila. Na slici gde u mraku svetli centralna konzola vidi se da i prekidaci za maglenke i grejac zadnjeg stakla i za cetiri migavca imaju u sebi lampice koje svetle. Ne verujem da je to original, imam vise komada tih prekidaca i ni na jednom od njih nisam pronasao da imaju mesto za sijalicu. Ponavljam verovatno je rec o velikom ljubitelju lada, mozda i nasem clanu, a mozda samo posmatracu naseg foruma.
Last edited by elektronicar on Wed Jan 22, 2014 1:19 am, edited 1 time in total.
Pise u opisu da su menjani zadnji amortizeri pre 200 km, pa mozda zbog toga nisu vraceni oni gumeni cepovi... Meni ne izgleda da je farbana, mada i nemam neko oko za to 
Ma novo bre sve, i tepih u gepiku cist i neuprljan. Mozda je covek bio doktor pa nije ni prevozio u nju ko recimo ja sto teram sve i svasta i gde se nece ogrebati. Gotova mi je i vec donja ona podloga u gepiku, sva ispucala i pocele rupe da se pojavljuju.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Ma pazi sve je to OK. Kilometraza je prava u to ne sumnjam, barem po ovim fotografijama, opstem stanju i opsisu zamenjenih zadnjih amortizera, akumulatora i sl.dejca wrote:Ma novo bre sve, i tepih u gepiku cist i neuprljan. Mozda je covek bio doktor pa nije ni prevozio u nju ko recimo ja sto teram sve i svasta i gde se nece ogrebati. Gotova mi je i vec donja ona podloga u gepiku, sva ispucala i pocele rupe da se pojavljuju.
Ovde sam ubedjen da je nebitno cime se covek bavio da stekne zaradu za zivot, ovde je vidljivo da je zaista mnooogoo mnoooogo voleo svoju samaru i da je mnogo detalja ulagao u nju, kao npr. te lampice u prekidacima centralne konzole, zatim gumene lajsne po sred vrata koje sigurno nisu original ali mi se dopada onako smekerski kako stoje na autu.
Smatram da bi moglo biti reci o nekom nasem clanu ili barem cestom posetiocu naseg foruma (ili mozda madjarskog foruma).
Da to se vidi da je njoj da je on voleo i pazio ali po tekstu u oglasu opis vozila neverujem da je i napisao vlasnik vozila. Ovako nesto treba da kupi neko ko ce i dalje da je cuva i pazi.
Ja kad bih je kupio neznam kako bih u nju tovario pesak, zemlju, saksije, cvece, alat kad idem negde variti i ponekdad i 200-300 kg. gvozdja na krovu.
Ja kad bih je kupio neznam kako bih u nju tovario pesak, zemlju, saksije, cvece, alat kad idem negde variti i ponekdad i 200-300 kg. gvozdja na krovu.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Majstore, ja vozim živu stoku svojom nivom ali ne unutra. Ja se vozim gospodski, a i stoka isto tako u prikolici sa ciradomdejca wrote: Ja kad bih je kupio neznam kako bih u nju tovario pesak, zemlju, saksije, cvece, alat kad idem negde variti i ponekdad i 200-300 kg. gvozdja na krovu.

Moj auto retko kada stoji, a da li volim Nivu... prosudite sami na osnovu do sada viđenog. Tako da - sve se može ako se hoće.
Ma nije problem da napravim sebi prikolicu ali nemam baš toliko potreba za njom, nemam ni mesto u dvoristu gde da je čuvam. Jedna 104-bi mi savršeno završila poso.
Ako da bog sneg i da letos dobro prodjem sa cvećem tamo najesen ako taleti dobra 104-ka lako se može desiti da je kupim.
Ako da bog sneg i da letos dobro prodjem sa cvećem tamo najesen ako taleti dobra 104-ka lako se može desiti da je kupim.
- KardanPower
- Automobil: Lada 2107
I bre ovaj lud nacisto....