Ne pise, ali zasto bi radio trulu limariju na nivi posle par godina, kada mozes to za stotinak evra da predupredis.
PS
Ne bi bilo lose da se predstavis u delu foruma namenjenom za predstavljanje, a zatim i da predstavis svoje vozilo.
Takva su pravila, i na taj nacin znamo sa kime pricamo.
E konacno sam stavio korube,ceo auto zastitio(znaci pod,ispod koruba i napuni vrata) i jos prefarbao sve male ogrebotine.Za nedelju dana moram da je ispoliram da se nebii videla razlika u boji gde su bile ogrebotine.
Ima gde god hoces. Na Bubanj potoku i u skoro svim prodavnicama.
Raspitaj se od kojeg (ruskog, ukrajinskog)proizvodjaca se najlakse montiraju i koje najbolje leze u blatobranu, pa te kupi. Cena je za sve ista.
U UKR u Zemunu(Tvornicka ul.) imas sve te plastike za Nivu.Neki dan sam kupovao delove za moj auto i video.Imaju korube, plastike za rubove i jos dosta dosta dodatne opreme za Nivu.
vigmir wrote:U UKR u Zemunu(Tvornicka ul.) imas sve te plastike za Nivu.Neki dan sam kupovao delove za moj auto i video.Imaju korube, plastike za rubove i jos dosta dosta dodatne opreme za Nivu.
vigmir wrote:U UKR u Zemunu(Tvornicka ul.) imas sve te plastike za Nivu.Neki dan sam kupovao delove za moj auto i video.Imaju korube, plastike za rubove i jos dosta dosta dodatne opreme za Nivu.
koja cena?
ako znas....
Nisam pitao ali evo ti broj pa proveri 011/2106-196
koja cena?
ako znas....
Nisam pitao ali evo ti broj pa proveri 011/2106-196