Lada 112 nece da upali!

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

rascho
Automobil: Lada 112 1.5 16V

Re: Lada 112 nece da upali!

Post by rascho »

Boki78 wrote:Daklem taj nazovi nedostatak nema nikakvu ulogu u problemu :)
Nema, jer se ključ ionako vadi u poziciji 1 (ja sam to brojio kao poziciju 0 pa nisam napisao) što će reći nema kontakta.
Onaj kontakt samo za radio je dobar jedino ako parkiraš auto na livadu otvoriš vrata i razvališ radio, pa da što manje struje vuče, u svakom drugom slučaju samo preletiš ključem preko te pozicije.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...

Pane
Automobil: lada 110 8li

Post by Pane »

Danke. Ispitacemo stvari kada bude vreme malo lepse.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Horor se nastavlja,posle 7 dana voznje,danas na +13 jedva upalih,ali jedva...otisao sm odmah do auto-elektricara,proverio sve,rece akumulator...sutra idem da reklamiram,star je 13 meseci...neka rade sta hoce,drugar mi je pozajmio akumulator dok ne srede...takodje smo sad proverili punjenje,normalno sve,puni samo tako...sta se desava ja i dalje ne znam,vreme ce pokazati...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Dešava se blekhors

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Pa što odma ne reče da je blekhors :D
Ako ti ostave akumulator koa neispravan prosledi ga meni, treba mi da sklopi zaštitu za cirkulacionu pumpu.

altinjanin

Post by altinjanin »

Ma nije Blackhorse :x ...proatomic,13 meseci...elem,jutros svratih u servis,uzese ga,kad ja vidim tamo pored jos 6 komada stoje,pitam sta je ovo,kaze covek isto...zale se ljudi...prikljucio ga je na ona cuda i rece da je na izdisaju...ali kao,provera 5-6 dana,pa ce javiti...u medjuvremenu sam pozajmio od ortaka akumulator jer su mi kola potrebna..sad ce da bude ..ebada,tacno znam,zvace,kao u redu je,napunjen,ovo,ono..i tako dok mi zivci ne odu...a na koncima se drza :!: :roll:

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

e dođavola. A ja kupio baš proatomic pre mesec i po - dva... :(

ps.: na Jugu imam fabrički Black Horse od 36Ah i još radi i pali na -15 pre neki dan. Auto je 2007. :prvi

altinjanin

Post by altinjanin »

Moj kolega sa posla,Yuga ima 8 godina,ona metalic siva boja,akumulator original,po mesec dana ga ne pali,i dalje radi,a blackhorse je...jbg...kako te us... 8) kaze mi ovaj lik sto je uzeo akumulator,kao vidis,zale se,u principu su kao dobri ti Proatomic,ali eto,desava se,serija je takva..cekam da vidim sta ce biti..mozak me vise zaboleo,sve razmisljam nesto ne valja na lajki,nesto izvlaci struju,nesto se desava,kad akumulator pred riknjavanjem... :roll: :evil:

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Pre su mi hvalili da Proatomic pravi Johnshon (prave, tj vlasnici su, između ostalih Vartu i Energizer)
E sada, taj Proatomic je brend našeg uvoznika pa je pitanje koliko je on dosledan po pitanju dobavljača.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Meni je silver hors izdrzao tacno 36 meseci i to crko od jednom i nije mu bilo spasa, kupim bosh reko aj bosh je kao marka ono gori od naseg konja 10 puta, dan danas muku mucim sa njim, al bice da je zavisi sta ti zapadne.

altinjanin

Post by altinjanin »

Ma to je kod nas sve lutrija,kao i sa drugim delovima.. :shoot :shoot da sam bio pametan kada sam isao u Bec pre 2 godine,pa tamo lepo da sam kupio,bar znam sta je...ovako...sad imam trenutno
http://www.optima-batterien.eu/

Boki78

Post by Boki78 »

Vrhunski, komad bude oko 200e pa na vise. Strahovito su jaki, tako da ako ti motor izleti kroz haubu nemoj se cudis :mrgreen:

altinjanin

Post by altinjanin »

skinuto sa dzipa nekog,a ide i na viljuskar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pane
Automobil: lada 110 8li

Post by Pane »

Originalni akumulator moje Lade 8v bio je beloruski! Trajao je 8 godina! Auto sam kupio novog 2004 godine. Imao je i gume beloruske. Akymulator je crkao u jednom trenu. Kupio sam suvi bugarski Mont bat, ima okce koje pokazuje dali je ok, dali ga treba puniti ili baciti. Kostao je 45 evra. Pa cemo videti. Na drugom autu imam Topla, slovenacki, odlicno radi 4,5 godina. Kod akumulatora izgleda treba da se pogodi. Mislim da nije neka garancija ako das 200 evra, a i to je preskupo.
:)

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

altinjanin wrote:Ma to je kod nas sve lutrija,kao i sa drugim delovima.. :shoot :shoot da sam bio pametan kada sam isao u Bec pre 2 godine,pa tamo lepo da sam kupio,bar znam sta je...ovako...sad imam trenutno
http://www.optima-batterien.eu/
od toga nema bolje, jedino je cena problem. ali sa obzirom da traje tri puta duze od najboljeg klasicnog na kraju se isplati... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Post Reply