Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Znaci kupices je i od mene cestitke,
cena je i vise nego dobra. Kad je onako cuvao pitam se samo kako li ce se samo covek rastati od nje.
Drugo ja da sam se resio da idem po nju pare i na zajam bi morao da nadjem kako znam i umem i vozaca za nazad da je doveze i da bude od odmah u mom dvoristu, a staru ladu bi prodao sto pre posto zasto samo da je tuzno vise negledam.
Skoro sam pokvareni telefon n79 prodao a ja ko da sam prodao nesto tako vazno, bemte coveka ko me napravi.
Drugo ja da sam se resio da idem po nju pare i na zajam bi morao da nadjem kako znam i umem i vozaca za nazad da je doveze i da bude od odmah u mom dvoristu, a staru ladu bi prodao sto pre posto zasto samo da je tuzno vise negledam.
Skoro sam pokvareni telefon n79 prodao a ja ko da sam prodao nesto tako vazno, bemte coveka ko me napravi.
-
travelman
Drugari, hvala svima ... bez vase pomoci od trgovine nista ne bi ni bilo. Predstavljanje i drugi sitni detalji cim se Samara preseli u moje dvoriste a do tada je garazirana u Somboru. Nisu pare problem vec to sto ja zbog ranije ugovorenih obaveza nisam u prilici da ove nedelje odsustvujem jedan ceo dan sa posla. Sledeci vikend je praznik, ponedeljak je isto neradni dan pa bi tek tokom one druge nedelje uspeli da uradimo odjavu i papirologiju. Da je auto blize, sve bi bilo i mnogo brze i jednostavnije.
Bitno je da ce auto zavrsiti kod nekoga ko ce je i dalje ceniti, maziti i paziti kao i do sada. Ako ne i bolje ...
...
Bitno je da ce auto zavrsiti kod nekoga ko ce je i dalje ceniti, maziti i paziti kao i do sada. Ako ne i bolje ...
Hoces li je voziti sa cetvoro brzinskim menjacem ili ces ubaciti petobrzinca? Mada mozda je i steta nesto rasturati oko nje...
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Za sada ostaje njen menjac, mozda ga zamenim nekada uz korpu i lamelu ali otom potom.
I meni je to isto pitanje juce palo na pamet mada kad razmislim i ovu moju sam juce svega par puta munuo u 5u iako sam presao 400 km i to sve po ravnom. Mozda zafali na autoputu ali ne znam koliko ce meni licno ne dostajati jer je njena namena prevashodno gradska voznja.
I meni je to isto pitanje juce palo na pamet mada kad razmislim i ovu moju sam juce svega par puta munuo u 5u iako sam presao 400 km i to sve po ravnom. Mozda zafali na autoputu ali ne znam koliko ce meni licno ne dostajati jer je njena namena prevashodno gradska voznja.
Ja relativno cesto vozim u petoj, autoput konstantno, a i na magistalnom prilicno, mada ovaj menjac je verovatno drugaciji, pa ti to nece mnogo smetati s' obzirom na stil voznje... Inace ja sam je prvi okacio na forum, tako da imam bar male zasluge sto je onako lepa Samara dospela u ruke ljubitelja Lade 
Gago nemo se ljutiš al jesi je ti prvi okačio ali on je video gore link na ovoj stranici koji sam ja postavio, tako da pivo meni
ide.
Lada je na slikama ekstra, a verujem i uživo da je ista takva. Ona slika gde je slikan donji deo vrata me je oduševila. Sve čisto ni milimetar ni prljavštine ni rdje.
Njoj li je mrnjač četvoro brzinac, to nisam mi primetio, ma to i ako se rešiš da menjaš imaš na k.p. da nadješ.
Dvoja vrata ima to joj je jedina mana.
Lada je na slikama ekstra, a verujem i uživo da je ista takva. Ona slika gde je slikan donji deo vrata me je oduševila. Sve čisto ni milimetar ni prljavštine ni rdje.
Njoj li je mrnjač četvoro brzinac, to nisam mi primetio, ma to i ako se rešiš da menjaš imaš na k.p. da nadješ.
Dvoja vrata ima to joj je jedina mana.
Ne ljutim se
, ionako nisam neki ljubitelj alkohola, samo pivo pijem i to posle pola litra ga pijem na muku, do tada mi je gust
Jeste cetvorobrzinac, ali mu to verovatno nece ni smetati... Auto je prelepo ocuvan
Jeste cetvorobrzinac, ali mu to verovatno nece ni smetati... Auto je prelepo ocuvan
Evo jedne rive zanimljive sa samo 16,000 km. Sumnjivo meni ovo, malo prešao i štaće mu onda plin.
Gledam slike na telefon pa nevidim baš dali stvarno samo 16.000 km.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... lada_2107/
-
travelman
Vise mi se dopada Samara sa troje vrata tako da ovoj to nije mana ali kada je bude pregledao glavni majstor elektronicar, verujem da ce pronaci bar nekoliko falinki koje ce on uspesno popraviti. Cak i vrata od gepeka stoje visoko podignuta kada su otvorena jer su skoro zamenjena oba vratna amortizera.
Pivo za sve, nema ko je prvi a ko drugi. Pravilo kluba je, svi za jednog a jedan za sve.
Pivo za sve, nema ko je prvi a ko drugi. Pravilo kluba je, svi za jednog a jedan za sve.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja ne verujem da je tačna kilometraža. A i krila su mi nekako svetlija nego vrata.dejca wrote:Evo jedne rive zanimljive sa samo 16,000 km. Sumnjivo meni ovo, malo prešao i štaće mu onda plin.
Vrata sa obadve strane su drugacije boje, ali sedidta i papuca gasa su ocuvani. Felne su prljave i po njima nemogu da ocenim ali na tri tocka hvali ona centralna kapa. 16.000 nije tacna, sigurno je vise ali po mojoj proceni nije ni 116.000 km. Nesto je ovde izmedju, mozda oko 70.000 km.
Ja ne znam Dejca koliko ti se isplati da menjas auto kada si reatestirao plin i prisredio ga, vozi jos neku godinu i stekaj kintu i ako naidje neka na oglasima, pazaris je odmah...