Nekoliko dana unazad pocela lajka da zeza.Kada je hladan motor pali ali kad se zagreje na radnu temperaturu ugasim auto i nema sanse da upalim odma nego moram da sacekam da se ohladi mogu da verglam do sutra nema sanase da upali
Menjao sam svecice, kablove, cistio klapnu gasa i step motor ne pomaze nista od toga.Prilikom voznje auto trza i kad pritisnem gas do kraja proguta knedlu pa onda uz blage trzaje polako ubrzava i ler gas ne radi kako treba cesto ostane na 2k obrtaja iako je motor zagrejan na radunu temperaturu.Da jos napomenem da kompjuter ne prijavljuje ama bas nikakvu gresku.Dali je neko imao slicnih problema ili neku ideju na sta jos da gledam?
Meni se dešavalo da neće da upali kad je zagrejan motor, ali sam to rešio čišćenjem kućišta leptira i step motora. Evo već skoro godinu dana neman više tih problema. Možda je kod tebe step motor zreo za zamenu?
Ajvanho wrote:Meni se dešavalo da neće da upali kad je zagrejan motor, ali sam to rešio čišćenjem kućišta leptira i step motora. Evo već skoro godinu dana neman više tih problema. Možda je kod tebe step motor zreo za zamenu?
menjao sam ga pre 7-8 meseci zar tako brzo da crkne
Mislim da, kada očitavaš temperaturu motora na OBDu, javlja temperaturu sa tog senzora, tako da se to lako vidi ako je otišao senzor temperature.
Moguće je da još zezaju senzor, bregaste, radilice ili injektori. A moguće je i da je kombinacija uzroka, da nije samo jedan problem.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
Danas sam zamenio step motor i senzor polozaja leptira gasa sutra cu da ga vozam po gradu pa da vidim dali sam resio problem.Sto se tice senzora temperature jel mislite na onaj sa jednom zicom?Na tabli mi pokazuje normalnu temp. isto kao i na bord kompjuteru 90c kada je motor zagrejan
Ne, mislili smo na onaj sa dvije žice, ali ako ti board kompjuter pokazuje 90, to je OK jer on dobiva signal sa toga sa dvije žice. Tabla dobiva sa toga sa jednom žicom.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
Lajka ozdravila danas sam se vozao dosta i nijednom nisam imao problem da je upalim hladan ili zagrejan motor.Izgleda da je bilo do step motora sto po meni i nema neke logike
Ma da, one plasticne ispucaju i raspadnu se od toplote ali vidis da i ovi sa metalnom glavom imaju boljku crknu brzo ili je to bar u mom slucaju.Ovom prilikom se zahvaljujem Ajvanho-u i svim ostalima na pomoci, imate pivo na sledecem skupu
Imam slicnih problema kao @dajko3. Kad je hladan motor lajka upali iz prve, a kad je zagrejan treba malo duze da verglam i onda upali. To mi se skoro pocelo desavati. Ne znam samo zbog cega. Pre nekih cetiri meseca sam menjao i step motor i senzor.