Okviri za tablice
Moderator: BokeYGTi
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- letnjikovac
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Pa svi smo u tvojim godinama tako ziveli, samo sto su bile sankcije pa smo ziveli jos gore. Ja sam se brijao tupim brijacima, a pene nije bilo da se kupi,a ako je i bilo, nije bilo para, pa sam domacim sapunom mazao lice...
Ziveli smo tako i kao studenti, a i kasnije jer nije bilo posla...
Znaci nisi jedini, a pare ce dati svi, ne brini.
Ziveli smo tako i kao studenti, a i kasnije jer nije bilo posla...
Znaci nisi jedini, a pare ce dati svi, ne brini.
- letnjikovac
Bato, o tog Jeep Cherokeeja je nastala klasa SUV koja je zgrunala milijarde Detroitu. Kako pratim trziste, SUV polako nestaje, nasledjuje ih CUV. Da ne davim...
Evo posto niko nece ja klosar bez para cu da skupljam pare. Ionako sam jedan od inicijatora stvaranja ovog foruma, moderator, a nista ne radim, pa ajde da uradim nesto korisno, da kazu, evo omladinac nesto uradio. Te cemo ovako.
Da li je dovoljna licna karta za primanje novca post netom ili neki racun? Ako treba samo licna ja cu da skupljam pare.
Evo posto niko nece ja klosar bez para cu da skupljam pare. Ionako sam jedan od inicijatora stvaranja ovog foruma, moderator, a nista ne radim, pa ajde da uradim nesto korisno, da kazu, evo omladinac nesto uradio. Te cemo ovako.
Da li je dovoljna licna karta za primanje novca post netom ili neki racun? Ako treba samo licna ja cu da skupljam pare.
- josif visarionovic
- Site Admin