plocice - pojma nemam posto su. za 4.000 sam kupio kociona creva semperit za ladu, lpr glavni kocioni za ladu i te plocice. verovatno su oko 20e.
Fiat 131 1600 cl '82.
Moderator: lengenda
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
kao sto rekoh, pojma nemam posto su same plocice. mozda su i jeftinije od 20eU AP Sportu su 950 din. te plocice, ako su GDB106, a 99% da jesu.
zato je tebi zastava dobar autoAuuu, 18000 za 9 meseci meni bi trebalo 9 godina za tu kilometrazu ozbiljno, tacno toliko.

j***** auto bez kardana
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Nislijska mehana, Amerikanac, Nacionalna kuca (tu je pre bio restoran Joca i Nena), Excellent... imas puno mesta, ovo su samo neka.altinjanin wrote:ja sam 18000 presao za godinu dana....Miljane,kazi mi posto dolazim u Nis sledece nedelje,neko dobro mesto za klopu/rostiljce i mesiste/ preporuka,i da su ok cene,hvala unapred.
djape1977 wrote:zato je tebi zastava dobar autou tom rezimu upotrebe i ne moze da crkava
sto se tice ovog nosaca kardana sa slike vernet sad samo pravi neke termostate.A BIRTH NERADI djunte vise ni za fijatove modele jedino negde neki stek.djape1977 wrote:
svaka slicnost sa ladinim delovima je namerna. hladnjak je skoro identican, razlikuje se malo vesanje ventilatora i mesto na kojem je cep. nosac kardana i djunta su isti. to su delovi o kojima sam govorio kad sam pominjao da i za ladu mogu da se kupe kvalitetni delovi evropskih proizvodjaca. samo treba znati sta traziti. nosac kardana, djunta i krstovi su isti za ladu i sve fiate sa zadnjim pogonom
mislim da je i ovo sto sam ja pazario bilo iz steka. vernet i jeste kutija od termostata, nosac kardana je bio neki nemacki, sad da me ubijes kako se zvala firma....
sto se tice ovog nosaca kardana sa slike vernet sad samo pravi neke termostate.A BIRTH NERADI djunte vise ni za fijatove modele jedino negde neki stek.
ma kontaktiraj dragana iz autodiskonta, nacice ti sve sto ti treba. ima i master sport nosac kardana, deluje pristojno
j***** auto bez kardana
e pa momci, mirafiori je kod limara. idemo na full varijantu. sve se skida.
menja se boja, bice neki metalik
veci tockovi, 195/60/14
jaci motor, 1.6 100ks
sve novo u ogibljenju
diskovi i nazad
druga sedista. nesto sam se nameracio na sedista iz lancia kape, od prevrnute koze, sa svim onim elektricnim podesavanjima, grejacima...
bice slika
menja se boja, bice neki metalik
veci tockovi, 195/60/14
jaci motor, 1.6 100ks
sve novo u ogibljenju
diskovi i nazad
druga sedista. nesto sam se nameracio na sedista iz lancia kape, od prevrnute koze, sa svim onim elektricnim podesavanjima, grejacima...
bice slika
j***** auto bez kardana