zlatkodesign wrote:ja sam degenerik ja znam da ta kola ne vrede toliko ali ipak cu da ih kupim, ma volim bre kad znam da su kola RUSKA i kraj.
Lada 2190
Re: Lada 2190

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
Za sada još kompjuterska unutrašnjost Lade Grante, kakva zaista bude u automobilima vidit čemo kraj marta, kada se planira premiera automobila za novinare.
Takva bude u LUX verziji..

i takva u najeftiniji verziji...

Ponosan vlastnik:
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
Do pola Lada, od pola Dacia...
Ali da izgleda super, izgleda stvarno.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.
Rusi su zvanično najavili, da će se Lada Granta kao hibrid pojaviti u prodaji već u proleče 2012 godine. Detajlinih informacija za sad nema. Ako bude nešto novo, kao uvjek, bude objavljeno ovde.

Ponosan vlastnik:
Znamo svi, bio je 1. april, i ako nije rusi se više puta, nažalost, "malo šale" 

Ponosan vlastnik:
A menjac ko .ebe!?vazman wrote:Za sada još kompjuterska unutrašnjost Lade Grante, kakva zaista bude u automobilima vidit čemo kraj marta, kada se planira premiera automobila za novinare.
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
pa Lada se modernizovala, sad prave menjace po ugledu na Ferrari, iza volana 
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
pa Lada se modernizovala, sad prave menjace po ugledu na Ferrari, iza volana
Inace ocajan rad verovatno u fotosopu nekih ruskih zaludjenika, ove slike sigurno nisu iz Lada fabrike ipak su njihovi inzinjeri daleko bolje obuceni u radu sa kompjuterskom grafikom, taman posla da zaborave menjac
Sledeci auto Priora coupe.
Hečbek Granta:

Ponosan vlastnik:
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
Sta god da je, odlicno izgleda, mada su fotografije malo mracne.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Mnogo kompjuterske-amaterske grafike a malo suve istine, nece biti velikh promena u enterijeru u odnosu na kalinu, kolko sam ja razumeo to bi trebao da bude jeftiniji auto od Kaline, sto bi onda unutrasnjost bila luksuznija?
Moja predpostavka je da ce Granta zameniti Kalinu a konacni dizajn Grante ce biti i smernica za redizajn Priore ili njenog naslednika. Ipak ce Rusi morati da naprave jasniju podelu izmedju Kaline, Priore i Grante. Granta ce pokrivati cenovnik od 5500 evra do mozda 8500 e, dok ce Priora ili njen naslednik krenuti sa 8500 pa do nekih 11000 evra. Najverovatnije je da ce nova priora biti bazirana na Dacia-Logan platformi, da bi nova Priora mogla da ponese i 1.5-dci Renault motor, dok ce Kalina ako se proizvodi uopste posle Grante zajedno sa Grantom biti zamenjena sa automobilom koji ce koristiti platformu ili Dacia-Sandero ili Renault-Clio iz istog razloga motor 1.5 dci by Renault. Nema ozbiljnije prodaje bilo kog modela u EU bez diesel varijante, to su ukapirali i japanci i korejanci pa valjda ce i Rusi. Ja se nadam da jednog dana Lada imati svoj model baziran na Renault-Megane a koji ce kostati u osnovnoj verziji 11500 evra i biti ozbiljan konkurent Hyundai-ju i30.
Sto se tice Lade 4x4 ili Nive plasim se da su njeni dani u ovakvom Ruskom izdanju odbrojani, zameni ce je Duster sa logotipom Lada i to vam je u kratkim crtama cela buducnost AVTOVaz-a kada ih preuzme Renault, mozda je i tako bolje ali za kog???
Moja predpostavka je da ce Granta zameniti Kalinu a konacni dizajn Grante ce biti i smernica za redizajn Priore ili njenog naslednika. Ipak ce Rusi morati da naprave jasniju podelu izmedju Kaline, Priore i Grante. Granta ce pokrivati cenovnik od 5500 evra do mozda 8500 e, dok ce Priora ili njen naslednik krenuti sa 8500 pa do nekih 11000 evra. Najverovatnije je da ce nova priora biti bazirana na Dacia-Logan platformi, da bi nova Priora mogla da ponese i 1.5-dci Renault motor, dok ce Kalina ako se proizvodi uopste posle Grante zajedno sa Grantom biti zamenjena sa automobilom koji ce koristiti platformu ili Dacia-Sandero ili Renault-Clio iz istog razloga motor 1.5 dci by Renault. Nema ozbiljnije prodaje bilo kog modela u EU bez diesel varijante, to su ukapirali i japanci i korejanci pa valjda ce i Rusi. Ja se nadam da jednog dana Lada imati svoj model baziran na Renault-Megane a koji ce kostati u osnovnoj verziji 11500 evra i biti ozbiljan konkurent Hyundai-ju i30.
Sto se tice Lade 4x4 ili Nive plasim se da su njeni dani u ovakvom Ruskom izdanju odbrojani, zameni ce je Duster sa logotipom Lada i to vam je u kratkim crtama cela buducnost AVTOVaz-a kada ih preuzme Renault, mozda je i tako bolje ali za kog???
Sledeci auto Priora coupe.