BA3 2108

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: BA3 2108

Post by travelman »

Dodjem ja kod skore sa dve flase u ruci i kazem, koca tamanica je za nas a druga flasa, sa benzinom, je za Samaru.

Upalicemo je garant, ili cemo sipati benzin NA nju ili U nju ... :D ...

Mislim se ja u sebi, nace mene jedan Boki da proziva i zeza kako je motor dobio trajnu blokadu pa nece da pali. Ipak je meni elektronicar bio ucitelj a ne on. Ipak je on mene nesto naucio pa nisam kao Skora i njegov ucitelj Boki koji su jaki samo na recima a na delu O ... :P ...

Prvo me Skora udavi da ga slepam do pumpe jer auto nema plina i zato nece da upali. Nocas ostali do ponoci i sve smo prekontrolisali. Sigurno sam ga 10 puta pitao jer ima plina, i svaki put kaze ima. Ajd ok, verujem mu. Jutros ga pitam za koliko para je zadnji put kupio plina a on kaze za 300 din ... :mrgreen: ...

Skapiram ja da moram sve sam da mozgam i radim, kazem mu ja da je moj auto namenjen samo za putovanja i da slepanje ne dolazi u obzir. Nek zove Bokija i njegovo radno magare pa nek se slepaju do mile volje, samo nek se dogovore prethodno koce da bude lokomotiva ... :roll: ...

Skinem poklopac filtera, Skora samo sto ne zaplaka. Odkacim sajle, skinem poklopac karba i sunem 0,159 lit cistog bezolovnog benzina od 115 oktana. Malo nadrndam gas, vidim da benzin baca na diznu i reko to je to. Sklopim sve natrag i kazem Skori da povuce sauh do pola, kljuc samo da pipne pa ako ima oo da se kladimo. Ako kresne iz prve, poklanja mi Samaru a ako ne upali ja mu poklanjam moju ... :D ...

I naravno nije smeo, pa nisam mu ja kao ucitelj. Auto kresnu odma, ko zapeta puska ... :prvi ...

Radio je tako dok nije potrosio gorivo iz karba jer mu je benzinska pumpa riknula skroz ... :evil: ... Sednem u mog lipicanera i odem po novu pumpu a uz put mu kupim i jos 10 lit goriva da ga castim ... :angel ... Ostalo je vec pacija skola... ;) ..

Naravoucenije ... treba vratiti strucnjaka na forum jer od njega covek moze svasta da nauci a ovu dvojcu oterati jer samo smetaju... :shoot ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:Jutros ga pitam za koliko para je zadnji put kupio plina a on kaze za 300 din ... :mrgreen: ...
Image ...pa odakle mi ....ODA-KLE :!:
travelman wrote:a ovu dvojcu oterati jer samo smetaju... :shoot ...
Izbacite Bokija :!: ...sto mene .....kako vam nije zao ...koliko se mucim :oops: .....i pumpu sam joj kupio :!:
travelman wrote:Nek zove Bokija i njegovo radno magare pa nek se slepaju do mile volje,
Uuuu ,pa on je sad gori od tebe :!: ...znas da je stavio Lancijin set kvacila od 200e ....nema sad slepanja ...pre bi mi platio AMSS nego da me zakaci :D :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote: Ipak je meni elektronicar bio ucitelj a ne on.
Ako je do toga uspeh je ne sto si upalio ladu, to te je ucralo, nego sto nisi upalio sebe :mrgreen:
travelman wrote: Nek zove Bokija i njegovo radno magare pa nek se slepaju do mile volje, samo nek se dogovore prethodno koce da bude lokomotiva ... :roll: ...
Jasta i sa Skorinom na sajli ce tvoju da obigra kako hoces :kez
travelman wrote: Naravoucenije ... treba vratiti strucnjaka na forum jer od njega covek moze svasta da nauci a ovu dvojcu oterati jer samo smetaju... :shoot ...
Ja sam za. Evo ti slika da ga namamis Image :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Ja sam za. Evo ti slika da ga namamis
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da si castio Skoru i mene sa jednim takvim, zamenili bi ti set ocas posla uz kocu tamanicu ... :D ...

skora

Post by skora »

Gazda travelmane samo da izvestim :!:
......rad na benzinu je besuman !!!! Sauh nastelovan,ler nastelovan.....gas prima bez knedli .....jednom recju kao da si ga ti radio :P

Sve je probano sa crevom direktno iz kantice sto si doneo gorivo,tako da me mrzelo da je sad uvezujem da bi otisao do pumpe pa do tebe na kontrolu :P..... Treba da sunem u rezervoar bar jos 10 lici da ima, i da naspem plina.....

Sutra cu ;) ...uhvati me mrak ...a ne znam ni gde smo stavili onaj prekidac od svetala da bi ih pobudio :D

travelman

Post by travelman »

Znaci sve arbajtuje kako treba, em mi je milo em drago ... :D ...

Samo da uzmem plajvaz i podvucem crtu ... :D ...

Ovako ... benzisku pumpu, 10 litara bezelovnog od 115 oktana i sve ostalo od potrosnog materijala te castim ... :angel ...

A za ruke i noge, isporuci mi oprane i ispolirane korube na kucnu adresu ... :twisted: ....

skora

Post by skora »

Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

aj sto ti udarena vrata, krovni nosac na sred krova al kapa ti pobedila :D

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote: al kapa ti pobedila :D
Koja kapa :? ...ne kapiram :?

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

zar nisi imao kapu na glavi ili su meni potrebne druge naocare :D

skora

Post by skora »

Aaaa tooo ...... Sto - sta mu fali :? ..... yamaha racing :!:
Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 5:29 pm, edited 1 time in total.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

dobro je ne trdbaju mi nove cvike :D video te uz ustanicku kad si isao pre semafora sa bulevarom

skora

Post by skora »

Kad ?? Malopre ...jel ??...ono iz desne kolone da ne cekam red na semaforu :mrgreen:

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

e bas tako :p

skora

Post by skora »

:D :D :D ..... :mrgreen: pa kad je velika kolona ....ko ce da ceka toliko :mrgreen:
Isao do KIDI-a da pokupim neki Fadip gepek za krov,i posle svratio u Erste i u Raiffasen da uplatim jos nekim Limundovcima za neke pizdarije sto sam pokupovao.....pokupio klinku iz skole .....i kuci na rucak :!:

Post Reply