BA3 2109

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

skora

Re: BA3 2109

Post by skora »

Gde si je uzeo...cisto da znamo....

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Napisao je da je uzeo u Beo Car-u, uvoznik Sanel Kragujevac...
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Image

skora

Post by skora »

Braćo !!! ...jel na svakoj samari kad se da kontakt gore kratka svetla .....ili je to kod mene neko prevezivao da nebi zaboravio da ih upali????

Boki78

Post by Boki78 »

Ovo drugo i to brljavo izvedeno ...

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Ovo drugo i to brljavo izvedeno ...
:roll: ...znaci da nisanim 74 ampera akumulator :D :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

jok, preradi sistem da ukljucuje kad alternator digne napon na akumulatoru, tj. krene da puni :) ili jos bolje izbaci djubre iz auta :mrgreen:

skora

Post by skora »

C c c ....oni nisu normalni ..... 16.113 din Image bez tehnickog (vec sam ga uradio) .....pa od cega prave tablice kad su 4 soma dindzi jeeee http://youtu.be/KO0lY1jOqRw

:D :D
Boki78 wrote:ili jos bolje izbaci djubre iz auta :mrgreen:
Image ....javlja mi se da ce tako da se desi ....samo da vidim sta su radili ;)

skora

Post by skora »

Da nije slucajno neko probao Strial gume?? ...Nesto sam cunjao po nekom Madjarskom sajtu pa ih tamo videh.....a vidim ima da se kupe i kod nas .......

Jel to u klasi Tigra?? .....ili bolje,losije ....???

Image Image

P.S.

Jel staje na samaru 205/60/13......jel ne cese nigde ???

djape1977

Post by djape1977 »

bolje kupi polovne krstene gume. michelin, goodyear, toyo, falken...
j***** auto bez kardana

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Bolje polovne neke krstene, ja sam za 60 eura uzeo 4 polovne 15" dve miselin dve zaboravih marku.

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Au bre pa gda ćeš da nađeš tu dimenziju znaš koliko široka felna ti treba za 205? Bolje uzmi 14" pa da makar ima šta da biraš
Rebrendirana sigura, ovako po izgledu.

skora

Post by skora »

djape1977 wrote:bolje kupi polovne krstene gume. michelin, goodyear, toyo, falken...
Naravno .....nego pitam jer nikad nisam cuo za ove a cena im studentska,pa reko mozda nisu lose ako je neko vec probao.....

Pitah za ove 205 ali nisi komentarisao.....to su one fulda Y-2000 sto si vozio na tvom 131 (teget) kad si stavio 14tice sa 132ke ....ako se secas.E ovo je ta prica samo 13ice....
aleko-2141 wrote:Bolje polovne neke krstene, ja sam za 60 eura uzeo 4 polovne 15" dve miselin dve zaboravih marku.
Ma evo davim se sa jednim iz oglasa za nekih 6kom (4 zimulje i 2 letnje),pa ako ga pobedim,bice dobro.....malopre mi i Djape poslao ponudu za neke koje on ima na stanju ,tako da je to reseno uskoro...
bruyoni wrote:Au bre pa gda ćeš da nađeš tu dimenziju znaš koliko široka felna ti treba za 205?
Ma navatam na oglasima felne koje mi se mnogo svide (13ice),ali su u paketu sa gumama ovim 205.Pitam prodavca jel bi prodao samo felne bez guma (jer su mi preterane),i tada (dok sam cekao njegov odgovor),ja reko aj da pitam Vas jel uopste mogu 205ice na samaru,dali kace negde itd....
Dobijem odgovor od prodavca da MOZE samo felne,ali da je cena samo 20e manja u tom aranzmanu.Dakle ceni gumu 205/13 prakticno 5e....a svi znate posto su te gume (Fulda Y-2000 je u pitanju)

Eto tako je ustvari doslo do pitanja za tu dimenziju
bruyoni wrote:Bolje uzmi 14" pa da makar ima šta da biraš.
Mmm....13ice su mi merak (ono sto bih voleo)...pa samo maaalo da je sira.....
Ono sto se kaze - da ga otvori u struku :D :D :D

skora

Post by skora »

E pa dobro...imam danas nesto novo za priiijaaHvit :D :D

Pre svega,zeleo bih javno da se zahvalim clanu travelman (koga do danas nisam poznavao),koji je na jedan jako lep nacin pokazao drugarsku paznju.... :prvi
Naime neposredno posle mog pridruzivanja ovoj zajednici,obecao mi je jedan pokloncic kad registrujem auto,ali ni pod najvecim mukama :D do danas nije hteo da prizna sta je u pitanju ......

Posto je znao da sam danas zakazan u supu za table,susret je bio neminovan.
Kako je svojevremeno obecao da cu poklon dobiti na noge,nesebicno se izlozio trosku za gorivo,i presao dalek put da mi taj poklon dobaci.
Vozio je citavih 800m da bi dosao do mene :mrgreen:
Svecanoj primopredaji je prisustvovala ladna kokiska ( :roll: morao sam da mu mutim i nescafe na slamcicu :P ),ali zato ja postadoh pravi clan lada kluba !!!! :!:

Image.....TRAVELMAN HVALA JOS JEDNOM !!!!! 8)

Onda je krenula prica dvojice kojima krstenice lagano zute,prica o samarama,avionima,kamionima :D ...... i tako dodjosmo do onoga sto mene ceka kad prisrafim table.....
U tom nekom neobaveznom razgovoru,kazem ja travelmanu kako cu za vikend najverovatnije do jednog naseg servisera sa foruma,jer nemam alata,.....i kako ja to izgovorih on covek kaze - KOJI MAJKE TI ALAT !?!?
Ja reko pa nemam ni osnovno ......cime da otpustim filter za ulje a da nepricamo o necem ozbiljnijem.
Kad to cu travelman,prevrnu ocima i kaze DIZI SE - VIDIS DA SAM U RADNOJ UNIFORMI !!!!
Sidjosmo mi dole,on mi uvali neku spravu u ruke i kaze - EVO TI DA MI NE KUKAS !!!!

Image

Kukuuu mislim se ,sta cu sad sa onim.....ono ko lanac za berciklu :D :D :D ......a on vec u niskom startu (turira lajku) da idemo da pokupujemo sta treba od delova pa da srafimo......kaze sve ce on da mi pokaze kako se radi :P

:D :D :D ......salili se :kez mi tu jos malo,naravno zezo me najstrasnije kako je moja kanta a njegova svemirski brod,ali kad sam ga pitao jel mu slucajno krci menjac kad ubacuje u PETU!!!! samo je pognuo glavu i presao na drugu temu :D :D :D :D

Salim se naravno...... 8) je travelman lik,zezasmo se jos malo oko lajki,njegova je naravno prelep primerak (to svi vec znate).....slikasmo ih ,i ode covek a da nije probao ni malo rostilja :P :D

Image Image

Ja pripremio one okvire sto sam dobio,cekam kevu da dodje sa tablama ako samara nema interpolsku poternicu :D ...i eto nje u neka doba.
Zavrsila!!!! :prvi ....imala je zakazan termin tako da se nije cimala puno nego direkt na salter

Image

Daje mi ona tablice,polisu i nalepnicu.....i ja pocinjem da se smejem jer vidim da je keva opet u svadji sa saobracajnom kao prosli put :D :D ......reko MAMA JEL BUDE I NEKA SAOBRACAJNA???? Kaze ona - aaaaa ne...tek za sedam dana......sad se vozis samo na *artiju :D (dali joj potvrdu.... dok odstampaju saobracajnu - valjda)

Sisao ja odmah da to nabudzim,malo se igrao sa novim ramovima i to zavrsio

Image Image Image

Image Image Image

Trebam da poskidam sa soferke stare registracione nalepnice,vinjete,neke nalepnice za parking.....u PM :roll:

Eto drustvo......lajka je spremna za test voznju.......tako ce jedino pokazati sta je muci i boli......ja cu u medjuvremenu zameniti ovo osnovno ,a onda skociti do Djapea da nastavi sa ovim ozbiljnijim stvarima.

Do tada......auspuh sam pripremio da vidim sta kaze sagorevanje,smesa,....motor uopste...

Image

.........pa se cujemo cim budem znao neki detalj vise sa test voznje ;)

P.S. (za travelmana)

C c c ...koliko sam nestrucan vozac,...ja umesto u prvu pa da krenem,ja ga zabo u petu :mrgreen:

:kez :kez :P :P

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ja sam jedva uklopio ove zadnje okvire jer su mi srafovi na ovim fabricki predvidjenim mestima, pa nije bilo lako za uklopiti, jedva sam navukao da to stoji kako treba...

P.S. Koji je ovo deo grada ?
Samo Samara Srbina Spasava

Post Reply