Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
Boki78
Re: Altinjanin 112
Pa onda je barem lako, istruze se rdja, predje se rust converterom, onda eposki baza, izlakira i miran si
Dzaba si digo dzevu poglavice, moze on da jos sluzi i sluze, greota da je poklanjas nekome ...
Ja bih to sanirao nesto sam nesto kod limara ako treba. Zafarbao i vbrlo bitno zastitio iznutra jer sve krece otuda, kako zastititi iznutra pisao sam vec, i vozio dalje. Jer niti se isplati mnogo ulagati, niti prodati i za te pare i jos da dodas 500+ e. kupiti nekog stranca u kog ces tek ulagati kad ti dodje u dvoriste.
Ja cu moju ladu terati dok ide, kad stane otpad. Jedino bih je zamenio ako bi ispala dobra prilika za 2104 ladu. Vozio se onaj dan u burazerovu korsu i sve nesto lupa dole, ja mu to kazem a on "pa putevi nam losi" a moja lada pliva po istim putevima. Eto kazu opel dobar
Ja cu moju ladu terati dok ide, kad stane otpad. Jedino bih je zamenio ako bi ispala dobra prilika za 2104 ladu. Vozio se onaj dan u burazerovu korsu i sve nesto lupa dole, ja mu to kazem a on "pa putevi nam losi" a moja lada pliva po istim putevima. Eto kazu opel dobar
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Polovan auto ne uzimam,to apsolutno otpada.A sad...na kraju ce biti da ja platim nekom da ga nosi na otpad
..idemo dalje,videcemo 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Ma ne treba da platis,odnecu ga besplatno!altinjanin wrote:Polovan auto ne uzimam,to apsolutno otpada.A sad...na kraju ce biti da ja platim nekom da ga nosi na otpad![]()
![]()
..idemo dalje,videcemo
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Imre, uzeleo si se Lajke? 
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Što? Ima toliko dobrih polovnjaka kupljenih ovde sa krštenom istorijom održavanja. Znam suviše ljudi koji su kupili polovnjak koji je kupljen nov u Srbiji da bih u trenutnoj situaciji na tržištu mogao da se složim s ovim.altinjanin wrote:Polovan auto ne uzimam,to apsolutno otpada....
- altinjanin
Ne zelim polovan auto vise.Resio sam,lajka dok ide,teram je do kraja.Odrzavanje po ps-u,kao sto sam i radio,a nesto skuplje,limarija,farbanje itd..jok..zelim nov auto,pa kad,tad...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Tako je profesore 
-
Boki78
Pa ne valja ti toaltinjanin wrote:Ne zelim polovan auto vise.Resio sam,lajka dok ide,teram je do kraja.Odrzavanje po ps-u,kao sto sam i radio,a nesto skuplje,limarija,farbanje itd..jok..zelim nov auto,pa kad,tad...
Poprilicna budalastina je MOZDA za tebe ,ali nemoj smetnuti s uma ,da postoji ljudi kojima mama i tata nisu kupili Ladu,kojima mama i tata nisu kupili stan ,te su tako ti ljudi osudjeni da se sami LAKTAJU kroz zivot.Boki78 wrote: pa je stoga uzimati kredi za kola poprilicna budalastina.
Znas !!!!
(ovo je SAMO lizing !!!...a gde je kredit !!!).....i nemoj mnogo da pametujes ,jer AKO TI volis da odes i kupis npr. televizor za KES ,to ne znaci da SVAKO voli ili moze da uradi to isto ......dakle po 100ti put ti objasnjavam da nije svacija ZIVOTNA prica ista ,i da nemaju svi iste poglede na plasiranje novca.
Ja prvi ni pekaru *leba nebi platio u kesu da ne mora .....sto ne znaci da tako treba ,ali moja matematika kaze drugacije od tvoje ......a dao Bog kao sto vidis ,obojica smo zdravi i debeli sa po 100kg ,tako da sve je to OK
-
Boki78
Pa nemaju ni svi srecu kao ti da se igraju celu noc, pa posle piju koka kolu i puse skupe cigare dok zena i cerka moraju da rade donesu hranu na sto i nahane strumpfa
A ni kao tvoji drugari da tapnu tatkov stan presele se u ciganmalu i razviju tako snazan i prepoznatljiv biznis da posle ne smeju njusku da promole ni u jednu radnju za materijal posla, ili pak se zavale zeni na gajbu u glumataju seoske domacine dok im krov pada na glavu 
Boki78 wrote: pa posle piju koka kolu i puse skupe cigare dok zena i cerka moraju da rade
Travelman nista ne radi ....on jedini zivi od kirija .....dokle ce se vise bogatiti na necijoj muci
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Šteta što nije Peugeot 1,6 motor. On bi namučio mnoge skuplje automobile. Florida s njim prosto leti. Ko je vozio zna o čemu pričam.
-
Boki78
Vidi strumpfe ako bi je menjao za manje jato pataka i ovciji but u saftu, mozda ti i nalovim kupca 
- altinjanin
Heh..da skupljam kes,do penzije ne bih skupio tu neku cifru oko 8000e...
tako da je kredit,ili slicno neizbezno u ovoj situaciji..bar znam da imam nov auto,placam ratu i cao..to sto placam ratu je verujte mi manje koliko dajem na odrzavanje 13god.starog auta,a opet ne znam kad ce me izdati po ko zna koji put..a ne smem ni da se usudim da krenem negde dalje..stara lajka me nije toliko izdala kao 112...ali eto,mazohista,uzivam i dalje...