Mislim da su obloge na starim izlizane, i onda kada se naglo stane, čelik se lepi za doboše.
nemoguce. kad se istrose pakne jednostavno nemas zadnje kocnice. moze da blokira samo ako zaglavljuju zadnji kocioni cilindri ili sajla rucne. skini lepo dobose i nek ti nek0o pomogne tako sto ce polako pritiskati i pustati kocnicu dok ti gledas sta se desava pa nadji sta blokira. na kom zubu ti hvata rucna?
Promenio sam ulje. Sipao sam originalno Valvoline 15 W 40 i to me je neprijatno iznenadilo, jer čim sam ga sipao, pritisak na leru je bio na nuli. Od 2000 obrtaja pa naviše, kazaljka se nalazi između 0 i 4. Da li je davač netačan?
kada se u krivinu ulazi većom brzinom, čuje se u prednjem delu sa desne strane nešto kao cvrkut ptica. A kada se uspori, čuje se nekakva škripa, nalik na zauvijanje i to samo kada se skrene udesno pri parkiranju
vrlo moguce da to ulje ipak nije ok, ili da ne valja filter ili je otisla uljna pumpa. skriputanje je od bregaste koja radi na suvo, tj ne dolazi ulje do gornjeg deloa motora, a to potvrdjuje i manometa na inst tabli. imao sam slucaj na drugarovoj peglici da nije imala pritisak ulja uopste kad smo sipali novo modrica 15/40. sve ostalo smo proverili i na kraju smo ipak sipali drugo ulje i sve je bilo ok. takodje sam cuo da na trzistu ima nekih (verovatno kineskih) filtera koji nemaju dovoljan protok. kako god okrenes definitivno nesto nije u redu sa pritiskom ulja i to nije pokazivac. nemoj voziti dok ne utvrdis sta je u pitanju, upropastices motor.
kad bas brzo udjes u krivinu, jel pali lampicu za ulje?