Na benzin radi ali nece na plin

Moderators: dejo, dejca, Miljan

ix07

Post by ix07 »

Izgleda da je u startu holender nakrivo uhvatio navoj, ali drzalo je do sada.
Pomerio sam i prsten, holender uhvati par navoja ali je veoma nesigurno, pa cu ipak morati da zamenim to u nekom servisu.

ix07

Post by ix07 »

Kod jednog "majstora" u Boru sam zamenio holender, "majstor" pod znacima navoda, jer covek pljuje po svim ostalim majstorima u okolini, jer lose rade, ugradjuju turske rasplinjace koji nista ne valjaju... (a poznajem barem deset ljudi koji imaju turski "voltran" u kolima i voze se bez problema vec nekoliko godina), a on to najbolje radi, samo sa italijanskim delovima....!
Mozete da zamislite: zamenio je holender i proverio da li curi plin na holenderima, ali samo na holenderima, iako je i on sam cuo da plin curi negde kod plinskog ventila! I kaze: Evo vidis, tu ne curi gde sam zamenio.
I covek je zavrsio svoj posao... boli ga k.... sto meni auto na plin radi samo u leru.
Razgovarao sam sa jednim prijeteljem koji je imao istu muku i kaze da je to membrana u rasplinjacu otisla, pa cu ipak u servis koji mi je to ugradio.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Meni to lici na problem sa strujom, pre nego sa plinom. Vrlo moguce je da je neko sranje u razvodniku crklo, kondenzator, platine ili da sam razvodnik ima lufta u lezaju ili nesto slicno.

Post Reply