ladu karavan (lubenicarka) ili samaru
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
pa to je mozda slucajnost,ne verujem da ima neke vece zaclike osim u boji sad...stalker92 wrote:Slazem se, ali zapazio sam da su oni koji su fabricki bili crveni i beli trunu mnoooogooo brze od plavih i zelenih.djape1977 wrote:upravo im je limarija najgora stavka. trunu neverovatno brzo, na najneverovatnijim mestima
to sto ti predjes 1.000 km godisnje zastavom nije kriterijum. tako svaki auto moze da traje 100 godina. ja nisam nikad video zastavu stariju od 5 godina da nije trula ko dulek odozdo. narvno pod uslovom da je vozena u svim vremenskim uslovima
Ahahahahahaha, zamalo da padnem sa stolice, hahahahaaa, ne verujem.
Jel si ti lud ili se samo tako cesljas ?
j***** auto bez kardana
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Samo to mogu da kazem. Takvu glupost si lupio i ostao ziv... Da si rekao 15 god, pa moze da prodje, ako se tera svuda i ne odrzava, istrulice normalno. Moj deda je prodao Stojadina starog 20 god. (77. god) bez tacke rdje i komsija koji ga je kupio je tek pre par god. radio limariju, ali nije imao ni podkrila, a on ga tera gde stigne (kad sam pogledao, za mesec dana prvih presao 10000km).
I dodji da vidis, da ne budes celog zivota u zabludi.
91. je cale prodao 101 Confort (80. god.) bez tacke rdje, nikad garazu nije video, vozen uvek i zimi, svaki dan isao na posao, a komsijina Lada (isto 80 god.) po krilima suplja ko svajcarski sir, a non stop u garazi sedela, i ne samo ona, nego 95% njih koje sam video, tako da, molim te, postedi me tih prica kako ima bolju limariju od Zastave.
Opste je poznato da je limarija ruskih vozila, sinonim za najlosiju.