I moje samarke :))

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

djape1977

Post by djape1977 »

j***** vas plave sijalice. tako seljacku foru ni u najludjem bunilu n bih stavio na auto. uostalom, ko vas je lagao da su xenon svetla plava?
j***** auto bez kardana

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Ja koliko sam video nightbreak-er jache svetle tako da su moja topla preporuka - progledo sam kad sam ih stavio :))
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

SteffanO

Post by SteffanO »

Pa moja ima sertifikat da je original i lepo sljasti i lepo se vidi jeste se malo izjebalo socivo ali lepo se vidi, da ima blago plavo staklo i kada pustim duga svetla bas se vidi plavo kao da vozis auto sa xenonom ali malo slabijim ... ali po prici prodavaca bolje su night breaker daju bolju vidljivost uzecu i njih za neku nedelju pa cu vam javiti utiske kakve su... ja sam ih kupio u merkatoru sad trebalo bi da su original OSRAM :cool

SteffanO

Post by SteffanO »

Brate djape1977 ti si ih dzabe prodao na netu sam gledao bez guma se krecu od 170 pa na vise ...

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Ja u ladi trenutno imam klasicne 55/60W, a do skoro sam imao 90/100W ali su pocrkale :mrgreen:
Nikakvu razliku nisam primetio sa jacim sijalicama :? ali opasna svetla imam... svi me pitaju sta sam radio pa su tako jaka :mrgreen:
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

Aksentije

Post by Aksentije »

darkmensale wrote:do skoro sam imao 90/100W ali su pocrkale
Imao si srece, pocrkale su pre nego sto su ti istopile far i/ili polomile stakla od fara (od silne toplote)

IlijaGM

Post by IlijaGM »

djape1977 wrote:j***** vas plave sijalice. tako seljacku foru ni u najludjem bunilu n bih stavio na auto. uostalom, ko vas je lagao da su xenon svetla plava?
Apsolutno se slazem,ne bi to stavio na kola nikad,to mi je znaci dno dna,ono najgore seljacenje i ciganija,ne samo plave pozicije one za pijaca nego sav taj kiceraj za kola koji se tamo prodaje

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Osram silver light (normalne providne) 140 w sijaju ko non stop blic samo moraju da se stave releji, a plave sijalice kad vidim muka me uhvati !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

SteffanO

Post by SteffanO »

U pravu ste za pijaci i ona ludila one ciganske plastike sto prodaju i sto ljudi kupuju onakva sranja... nego ono plavo kada vidim jeste seljacko poziciono ja sam uzeo osramove sijalice xenon blue zbog sociva otisla su u pm pa zbog toga na boljem autu bi izgledalo plavo ali kod mene ne moze i daje neku cisto belu boju i bas mi se svidja kako baca... za neku nedelju stize angle farovi izbacicu slike da pogledate.. :cool

Post Reply