Zimske gume!!!

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

milanovic986
Automobil: Lada 112 1.5 Li '04

Post by milanovic986 »

Wintera ili Sava Eskimo S3. Ja sam kuoio Savu i mogu da ti kazem da je mnogo bolja od Wintere, a neznatno je skuplja.

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Ta Sava je milion puta gora od Wintere, provereno. Sava je plastika cista.

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Wintera je dobra samo po snegu; vlažan asfalt, suv asfalt, bljuzgavica, malo skoči temperatura... odma pokazuje da zaostaje za priličnim brojem proizvođača. Što se te ruske gume tiče čitam po ruskim sajtovima da je hvale (google translte tako da ako je loše preveo na engleski izvinjavam se na dezinformaciji) Ja imam Amtel Nordmaster, pre toga ima Winteru i bez ustručavanja mogu da kažem da je Amtel bolji ali jbg bankrotiraše. Za ovu godinu sam sebi ostavio dva bolja Amtela i uzeo dve Dunlop Winter Sport (pre ovog poskupljenja, negde u septembru) svi hvale ja ću eto da je stavim za desetak dana. Sad da uzimam išao bi na Fuldu KM3 ili Semperit eventualno Hankook W440 ako bi negde iskopao. Winteru ako baš moram, Savu ni tad (nisam imao ali sam se naslušao dosta priča)

vladista
Automobil: Lada Niva 1.7

Post by vladista »

I moj glas ide za Winteru...-tri godine sam je vozio na 2105 i prosle zime na 110-ci...prezadovoljan sam....za te pare nema nista bolje!

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Ja sutra winteru prebacujem na prednje tockove i trap da odradim!
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Post Reply