Da li cesto stupate u okrsaje kada ste na putu sa Ladom?

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Los primer dajes deci,ccc.

Ko sve danas ne radi u prosveti,ccc. :lol: :lol: :lol:

Alekre

Post by Alekre »

Kakvoj deci Josife? :P

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Nema ovde dece sve sama Nacionalna klasa :lol:

Alekre

Post by Alekre »

Ma... Mene bi bilo BLAM da se trkam sa 62 ks, ili bilo kakvo eksponiranje.

Winux

Post by Winux »

Ne radim to skoro nikada, pre iskuliram ljude nego sto se upustim u bilo kakvu frku sa bilo kojim kolima
mada, ima takvih vozaca da je to neverovatno
pre neki dan, vracam se sa tvrdjave i idem futoskom ulicom koja ima samo dve trake i jedna je uvek blokirana parkiranim kolima manje vise.mecka 190ka iza mene, ablenduje mi i svira da se sklonim....kontam gde da se sklonim mamu ti... moracu ili da stanem ili da se zapucam u parkirani auto
Elem, vozim svoju voznju on me obidje sa prstom uperenim ka mojoj faci nesto besno dovikivajuci..e tu sam puko...pustim ga da ode, vidim stace na semaforu...na semaforu stoje fica u brzoj, i reno 5 u sporoj traci.
Mechka staje iza renoa(pametan mali) ja dolazim iza ficePusta se semafor i fica krece pre renoa, covek se valjda zagledao, ja krecem za ficom ali pustam renoa da me pretekne posle par metara i izjednacujem se sa ficom koji se prestrojio u sporu traku. Ja ostao u brzoj
Vukli smo mecku jedno 200 metara dok kreten nije odlucio da iskoristi zaustavnu traku blizu novog naselja, a potom ga je zaustavila policija,

Vise volim te zlokobne fore nego trkanje, znam da ne mogu bas puno sa lajkom, ali umem da ih isprcam...i sto je najbolje...uzivam u tome:)

Alekre

Post by Alekre »

Ma to su kreteni. Prvo, spustanje na njihov nivo znaci da nisi nista bolji od njih. Pokazi koliko si covek i isqliraj ih! Frajer je onaj koji ide koliko se zakonom nalaze u toj oblasti i vozi dobru zenskicu :) :) :)

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

A jok. Frajer je onaj koji ima dobru zenskicu, a ne vozi nista. :wink:

Alekre

Post by Alekre »

Pa sad... Frajer je onaj koji ima Gnoja mk.2 sa plavim prskalicama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

I neonkama na patosu... :lol: :lol: :lol:

Alekre

Post by Alekre »

Pogotovo ako nemas duboke custom branike :) Mislim, gro likova u Smederevu stavljaju plavu poziciju, prskalice, prave ''bad look'' izolir trakom pa ispadne ''sad look''. Ima raznih.

Jimmy

Post by Jimmy »

E sad... trke sa ladom su manje vishe besmislene... pokoji dizel poklekne mecka, golf, kadet... ali to je kao da se trkate se sporetom... njima je dovoljna kazna sto to voze... ali ipak... u najboljem slucaju da je sve besprekorno i radi i da je motor dovoljno svez... ako isterate 13s do 100... to je extra... da ne pominjem da svaki noviji auto ide ne preko 11 ma koliki krsh da je od 1.1 onda kapirate...

dakle naravuchenije... posto lada ima idealan 8.5:1 kompresioni odnos... svako po jednu turbaljku sa nekog audia ili golfa dizela i da nabijamo nadpritisak... da se malo zavrti bolje ko braca madjari svaka treca lada turbo... zavarimo difove i na drift...

:) bez ljutnje ali sam odavno [od prve] prestao da teram ladu kao da je ukradena... po kisi je uzivancija malo powerslidovati ali... 80ks je i dalje 80 ks...

poz.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Jimmy, a да пробаш штогод са предњом вучом?

Jimmy, a da probaš štogod sa prednjom vučom?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Jimmy

Post by Jimmy »

eh sad prednja vucha nije zabavna... kome to jos treba... da vidim ferrari sa prednjom vuchom... hehe...

Zato cak i sad kad zelim da se vozim brzo vozim Alfu... i naravno sa zadnjom vuchom...

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

eto ja danas bio na buvljaku na bubnju(kupio maglenke) i pošto je bila vrućina, kupimo ja i suvozač po sok(ja koka kolu on fantu :) ) i krenemo od Boleča prema Smederevu. U koloni dva- tri juga ispred mene,jedna ford fijesta (ona ružna 96-97) iza jedan golf 2 i audi a4 pa još par automobila...
Meni otvoren prozor treća i polako pijuckam sok(limenka) i pratim vožnju onaj sa audijem nervozan,malo doda gas naglo koči i na usponu od hladnjače prema Zaklopači(oni koji voze smederevcem znaju gde to dodje) krene da obilazi ali se predomisli i vrati se u traku.
ja dovršim koka- kolu(spustim limenku iza sebe)i migavac , treća 4500 obrtaja, četvrta 5000 i obidjem kolonu. on prati i pokušava da obidje i ne prelazi polovinu mog auta. to traje par sekundi i on se vraća iza mene i počinje da blica(sve vreme smo prašili pravcem vratio se već u krivini) a suvozač se okrene nazad i kaže"što se k....š kad ne znaš da letiš" :D
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

tako da nije sve tako crno...
računa se i kilometraža za djevrekom a ne samo ks... 8)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Post Reply