Kada sam 2011.( drugi put zaredom ) išao Lajkom u Bulgariju na more, umesto da, kao prethodne godine, do graničnog prelaza Gradina dođem putem Knjaževac-Pirot, ladno sam obrnuo preko Niša pa kroz sićevačku klisuru do Pirota! Za 70 km duži, ali nemerljivo kvalitetniji put! Znači, pravac Knjaževac-Pirot je za izbegavanje! Do kalne ovako-onako, od Kalne do vodopada "Bigar" malo lošije, od vodopada "Bigar" do Pirota očaj!
Još jedna prirodna lepota Knjaževačkog kraja
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Još jedna prirodna lepota Knjaževačkog kraja
Putevi su nam stvarno ono...
Kada sam 2011.( drugi put zaredom ) išao Lajkom u Bulgariju na more, umesto da, kao prethodne godine, do graničnog prelaza Gradina dođem putem Knjaževac-Pirot, ladno sam obrnuo preko Niša pa kroz sićevačku klisuru do Pirota! Za 70 km duži, ali nemerljivo kvalitetniji put! Znači, pravac Knjaževac-Pirot je za izbegavanje! Do kalne ovako-onako, od Kalne do vodopada "Bigar" malo lošije, od vodopada "Bigar" do Pirota očaj!

MENI JE RUSKA TEHNIKA SKROZ GREAT!
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Pa zato mi imamo ruska vozila,prolaze gde pogledas

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
Ево имам и ја неку сличицу са тог водопада и буквално је на неколико метара од магистралног пута, кад су отворени прозори чује се хук воде!
Из правца Књажевца кривина иде у десно а с леве стране је као неки паркинг под шљунком...

Али кад се неко већ исцима да дође дотле заиста је штета не отићи до Бабиног Зуба који је на пола сата вожње, а горе је природа савршена и поглед за памћење...

Из правца Књажевца кривина иде у десно а с леве стране је као неки паркинг под шљунком...

Али кад се неко већ исцима да дође дотле заиста је штета не отићи до Бабиног Зуба који је на пола сата вожње, а горе је природа савршена и поглед за памћење...

- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
A ti da se kupas...zima a,pa da se ne smrznu j....

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..