Pre je bilo da se kupi samo taj prsten,oko 450 din je cena bila,medjutim pitah skoro,kazu nema,sve u kompletu...meni se cuje samo npr.u trecoj kad pustim gas,ili u drugoj,ali cim stavim ruku na rucicu zvuk prestaje...stolex wrote:Znaci to nista ne smeta u voznji i ne moze nesto da se rasz*ebe u menjacu?Jer treba da menjam onaj zglob biraca menjaca, pa sam mislio da kad vec otvara da mi zameni i to. Ja sam nasao te setove u dimitrijali za 1000 din, neki set plastikica. E sad ne znam da li je to to ili nesto drugo. Ali 2600 masala za plastikicu rusku...
Ma zvrnda on samo nekad kad drzim ruku na rucici menjaca, ali ne cuje se ni tako cesto. A ni u toku voznje nego samo nekad, ali nije ni jak zvuk. Nego sam ja malo picajzla pa volim da mi se nista zivo ne cuje, ali to je kod Lade ne moguce ocigledno.
Navlaka za rucicu menjaca 112???
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Navlaka za rucicu menjaca 112???
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Samo da javim da sam juce kod majstora zamenio gumeni elasticni zglob, sve one plastikice i zglob biraca brzine. Sada je menjanje brzina totalno druga prica, rucica se ne klati vise onako i nekako je tvrdja kad menjam i lepo ulazi u sve brzine.

- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
bitno da lepo ulazi...

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
altinjanin wrote:bitno da lepo ulazi...![]()
![]()
![]()
Ako je i dalje aktuelno : http://www.kupujemprodajem.com/Kozice-m ... -oglas.htm
Samo Samara Srbina Spasava
altinjanin wrote:bitno da lepo ulazi...![]()
![]()
![]()
Hvala za info.Gago wrote:Ako je i dalje aktuelno : http://www.kupujemprodajem.com/Kozice-m ... -oglas.htm