PREDSTAVLJANJE IZ SARAJEVA !

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Re: PREDSTAVLJANJE IZ SARAJEVA !

Post by vazman »

8)

ćestitam tata :)

neću da previše skretam sa teme ali meni je uvjek smešno kad su ovakvi ne baš mali auti brzo postane premali kad se pojavi jedno dete.. Pa neznam... u vreme fića putovala je na more uz tatu, mamu i dvoje decu i baka .. :lol: Sećem se jednom kako smo kad sam još mali bio išli smo na more zajedno naša familija u "velikoj samari" i stric sa ženom, malom djetetom i baku u yugu (i jedno dete je bilo još na putu).. i sve poneli sa sobom, piće, hranu za 14 dana.. :lol:

Upravo me nasmiao i suradnik koji je isto postao tata i ima clio karavan .. ne kontam ja to .. :D Njemu isto trebaju veća kola, ali 99% vremena se sam vozi svaki dan na posao.. :)
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

e zato ja ne volim mala auta, pogotovu u srbiji-bosni, kupis jednom auto i vozis se ko covek, mene drugar ubedjuje, kaze kupi malo auto kad vi pa idete zajedno na put a i kako ces da se parkiras, ma ima da ga ostavim na sred ulice ako treba al da bacim pare na malo nema sanse, po meni je lajka dosta velika a i za bebu treba para ko za tri odrasla, cuvaj ti pare, dobra je i lajka.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Samo da dodam nisu deca problem nego žene i njihovo pakovanje cele kuće kad krenu negde.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

choksi wrote:Samo da dodam nisu deca problem nego žene i njihovo pakovanje cele kuće kad krenu negde.
Ima i toga, ja se nesto i ne secam da su nosali kolica, ogradice i ostalo zbog mene, inace svega se secam kao klinac i gde smo bili, sad nosacu sve zivo i stalak za presvlacenje

skora

Post by skora »

Ma cuti ..... tek ces da vidis ....polako samo .....blago receno - naHebo si :mrgreen:

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

choksi wrote:Samo da dodam nisu deca problem nego žene i njihovo pakovanje cele kuće kad krenu negde.
:mrgreen:

KARI
Automobil: LADA 110

Post by KARI »

Hvala na čestitkama momci.ne kažem ima tu i do pakovanja stvari ali ja imam bocu od plina od 60l pozadi i kad stavim bebina kolica u gepek pored toga moze mi jos stati Samo ruksak.ostatak ide na suvozacevo sjedište jer nema gdje drugo da se stavi.:-):-):-) još kad je lađa opterećena pa uzbrdo jedino može trećom iako sam glavu motora doradjivao :-):-) iskreno skontao sam da ne uzimam nista ispod 150 konja i da je karavan.jedino ako dobijem kakav iznenadni veći priliv novca pa da mogu imati dva auta ostavio bih je samo zbog toga sto sam u nju dosta ulozio truda i para da bude sto jedinstvenija.ali za sad je naprodaju .:-):-):-)

Post Reply