LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: LADA CLUB CAFFE
Pi bre kakav si, ja mislio domacin covek, a on nama odlucno NE
Evo sve brige oko hostinga padaju na BG ekipu ti samo da gazdujes i banujes, evo strumpfa prvog
Evo sve brige oko hostinga padaju na BG ekipu ti samo da gazdujes i banujes, evo strumpfa prvog
Skora će to sve bilje da radi a i više je upućeniji u te rabote, ako bi se glasalo ja bih za njega ili tebe jer ti poznaješ računarsku tehniku. Eto ja mogu biti moderator u delu za 2107 lade.
Zasto ????Boki78 wrote:Prvo i najbitnijeda prosto ukinemo svaki vid trgovine i oglasavanja na forumu.
-
Boki78
Pa nije fer da juznjaci kukaju kako je sve u BG-u , a kad im se ponudi uprava da sami prebacuju na BGdejca wrote:Skora će to sve bilje da radi a i više je upućeniji u te rabote, ako bi se glasalo ja bih za njega ili tebe jer ti poznaješ računarsku tehniku. Eto ja mogu biti moderator u delu za 2107 lade.
Zato sto nam treba iskreni ljubitelj lada, a ne neko ko ce manipulacijom sa vrha gurati svoje polovne menjace ili dodatnu opremu! Smrt biznisu, sloboda ljubavi prema ladama!skora wrote:Zasto ????Boki78 wrote:Prvo i najbitnijeda prosto ukinemo svaki vid trgovine i oglasavanja na forumu.
![]()
![]()
Ne kapiram ????? ..... sto mislis da je to stetno za kvalitet foruma????
Ja podrzavam Bokijev predlog za Dejcino unapredjenje......smatram da je svojim likom i delom do sada ostavio utisak korektnog postenog domacina,spremnog da sugerise i pomogne kada su neki kvarovi u pitanju,a pritom nije inicijator nikakvih podbadanja ,sprdacine i slicno,vec maximalno ozbiljan sto se u ovako nekom kolektivu trazi.Boki78 wrote:sve sto te bude zanimalo imace ko da ti pomogne, samo preuzmi bic u ruke i gazduj, naravno ako dodje do toga da poglavica abolira!
Moj glas svakako ZA (ukoliko Alti ne zeli vise)
Ti si se nesto zesce pobrkaoBoki78 wrote:Zato sto nam treba iskreni ljubitelj lada, a ne neko ko ce manipulacijom sa vrha gurati svoje polovne menjace ili dodatnu opremu! Smrt biznisu, sloboda ljubavi prema ladama!
Te tvoje bolesne tripove koje imas sto sam ja prodavao bele migavce a ti nisi imao para da ih kupis ,pa si pljuvao po stylingu,ili sto ti je mnogo da das 50e za menjac koliko sam ti trazio - ostavi za nekog drugog.Nemoj meni to da pricas
Boze me sacuvaj ....cuj ga - da mu neko pokloni
...... Pa nije ti ovo socijalna ustanova bre
-
Boki78
Daklem Dejca je ubrao dva glasa. Evo ko je treci glas za Dejcu, ajmo nemojte da se stiskate!skora wrote: Ja podrzavam Bokijev predlog za Dejcino unapredjenje......smatram da je svojim likom i delom do sada ostavio utisak korektnog postenog domacina,spremnog da sugerise i pomogne kada su neki kvarovi u pitanju,a pritom nije inicijator nikakvih podbadanja ,sprdacine i slicno,vec maximalno ozbiljan sto se u ovako nekom kolektivu trazi.
Zasto da u necemu ne budemo prvi?skora wrote: Ti si se nesto zesce pobrkao.....kako mislis da na jednom automobilskom forumu odredjene marke (brenda),da ne postoji opcija - berza?????
skora wrote: Te tvoje bolesne tripove koje imas sto sam ja prodavao bele migavce a ti nisi imao para da ih kupis
To je 50e za javnost a Travi i ja znamo da si trazio 150e jer si video da toliko kostaju provereno dobri za rivu, a stalno pricas da je samara bolja pa onda ne moze menjac da bude gori. I sad kako da ti dam nesto sto nemam. Jedino da se pozajmim kod prijatelja ili da dignem kredit za menjacskora wrote: ili sto ti je mnogo da das 50e za menjac koliko sam ti trazio - ostavi za nekog drugog.
Ali je zato carstvo u kome caruje drugarstvoskora wrote: ...... Pa nije ti ovo socijalna ustanova bre
Slogan Dejcine kampanje domacinski:,, Sto posejes, to pozanjes."
Skorin mladalacki slogan:,, Strucnost ispred politike."
Skorin mladalacki slogan:,, Strucnost ispred politike."
Samo Samara Srbina Spasava
Ja sam za Travelmana..
Putuje covek oko sveta Samarom, pronosice glasa o Lada klubu sirom sveta
Putuje covek oko sveta Samarom, pronosice glasa o Lada klubu sirom sveta
Ma travi ne ume da radi u admin panelu ....srusio bi forum iz dva poteza
....njega komp ne zanima osim da pusti poruku na forumu
Dejca je covek za to
.....ima znanja koliko je potrebno .....ima podlugu iz elektronike,elektrotehnike,elektrike....... a za neki ozbiljniji problem imamo ljude koji bi priskocili u pomoc ,tako da je ipak bolji izbor Dejca.
Dejca je covek za to
Pa imao bi Travi potlacene, kao npr tebe i Bokija i Dejcu da sredjujete tehnikalije, a on bi sirio ideju o superiornosti Lade ...
Eto kako povecati broj clanova, a ne traziti ih medju onima u oglasima, koji beze od Lade glavom bez obzira...
Eto kako povecati broj clanova, a ne traziti ih medju onima u oglasima, koji beze od Lade glavom bez obzira...
Ma beze q**c
...to su Bokijeve fantazije ...... ali bez obzira na sve .....ipak

P.S.
Travi je dvostruki agent,strani placenik i domaci izdrajnik.Vesto se krije pod plastom Lade , a 30 godina vozi VW.....i dan danas ga krije po coskovima dvorista....a to je ne dopustivo za jednog lidera zajednice kakva je nasa.

P.S.
Travi je dvostruki agent,strani placenik i domaci izdrajnik.Vesto se krije pod plastom Lade , a 30 godina vozi VW.....i dan danas ga krije po coskovima dvorista....a to je ne dopustivo za jednog lidera zajednice kakva je nasa.