Savet
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: Savet
Na oko je lepse ovo sa socivom. Ali zmigavac je pa lepsi na ovom drugom faru. Sad neznam dali to ide u kompletu zmigavac i far ili ne.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
glasam za skorin odgovor a glasam i za onaj sa socivom jer na njega mogu ksenoni tj bolje se vidi
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Žmigavac ide isti na oba fara.
Ja sam imao Boschove (bez leća), pa sam poslije saobraćajke stavio Ruske (sa lećama) i mislim da ovi Ruski bolje svijetle za kratkla svjetla.
Parkiraj Ladu negdje na prazan parking u noći, bez ulične rasvjete (pazi na silovatelje
) i onda kartonom potpuno prekriješ jedan pa drugi far i usporedi koji bolje svijetli..
Ja sam imao Boschove (bez leća), pa sam poslije saobraćajke stavio Ruske (sa lećama) i mislim da ovi Ruski bolje svijetle za kratkla svjetla.
Parkiraj Ladu negdje na prazan parking u noći, bez ulične rasvjete (pazi na silovatelje
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
Pa ako i ima neke razlike onda je neprimetna, vec sam to isprobao (nije bilo u blizini nastranih
). Mislim da cu da montiram sa socivom posto vise vas je dalo ZA za taj far. Samo jos da ga nabavim (po smesnoj ceni naravno
).
).- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Kad već pričate o farovima... kako se skida ona plastika ispod fara?
Ona palstična traka koja stoji između fara i odbojnika. Hoću da skinem staklo fara da ga operem ali, neću da skidam ceo far, a nikako da prokljuvim kako da je skinem a ne polomim.
Ona palstična traka koja stoji između fara i odbojnika. Hoću da skinem staklo fara da ga operem ali, neću da skidam ceo far, a nikako da prokljuvim kako da je skinem a ne polomim.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Ona plasticna lajsna?Mislim da moras skinuti masku,e,onda vuces lajsku ka sredini i izvuces je.ona je u zljebu sa branikom.Jako tvrda plastika.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
Evo na ovom linku ima slika kako se skida, mada meni nije jasno.
http://www.autoprospect.ru/vaz/2110-zhi ... aciya.html
http://www.autoprospect.ru/vaz/2110-zhi ... aciya.html
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Moraš malo sile upotrijebiti. A kao i uvijek na ladi, da li će plastika puknuti ovisi o stanju iste. Meni nije pukla kada sam skidao.
BTW zašto ne skineš cijeli far, ako se dobro sjećam nije nekli problem. Vjerojatno ćeš se više izjebati sa skidanjem samog stakla, nego sa farom, pogotovo ako je zapeklo (a vjerojatno jeste) i pogotovo ako ga ne skineš nego probaš raditi kroz tu rupicu.
BTW zašto ne skineš cijeli far, ako se dobro sjećam nije nekli problem. Vjerojatno ćeš se više izjebati sa skidanjem samog stakla, nego sa farom, pogotovo ako je zapeklo (a vjerojatno jeste) i pogotovo ako ga ne skineš nego probaš raditi kroz tu rupicu.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Pa isti mi đavo, da bih skinuo far svakako moram skinuti tu plastiku jer ima šraf ispod nje a za skidanje stakla ne verujem da će biti problem jer se na Bosch farovima drže opmoću onih žabica, ako baš budu zapekla upalim farove i duga na 10 minuta da se lepo ugreje i ako zatreba nekom polugom ih skinem. Ako neće... onda jbg skinem far 
Da ne nacinjem novu temu postavicu ovde pitanje. Dali je normalno da ler gas bude 2000 obrtaja pa cak i 2500. Do posla imam 7 km iako mi kazaljka pokazuje radnu temperaturu nikako da mi padnu obrtaji ispod toga. Jedino kada ga na pola puta ugasim i ponovo upalim onda se spusti na 1500.