Pa bre Djape 2 godine stoji killerov srednji lonac i jos uvek se sija ko pasje mu....ce!
Sigurno da walker i bosal vrede i toliko ali kao sto rece treba se lepo uhvatiti za budjelar! Da se ja pitam preporuka bi bila killer bas zato sto je auto vozen 2 zime po posoljenim putevima a loncic je jos uvek ok. Pijacni delovi auspuha i partizan ako se ne varam tanki su ko flis papir i ne traju duze od 1 god.
Auspuh - gume koje ga drže
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Odem ja kod auspuh majstora,gleda on,ja mu rekao da samo zakrpi,kad on,ma brate,da mi zamenimo celu ovu G cev iznad grede,jer ako se bude krpilo,varenje ce isposti i opet ce ti prosvira.Uze brusilicu odsece od zadnjeg lonca do onog zgloba ,zatim uze cev iskrivi je,zavari sa CO2,jos je stavioi u zglob malo pene na bazi azbesta ...i sve to za 600 dinara.Rece mi i da mi je srednji lonac od dijane.No uglavnom ,sada opet prede,i ponovo cujem motor. Naravno kad budem u posedu vece kinte,onda cu i bolji izduvni sistem da kupim..ne bas te koje ste naveli,moze da dodju neki hromirani detalji u obzir...
TNG?.....Aaaaa,plin,tj LPG!!! ....Ugradio!
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
A ako cesh sam da menjash prvo uzmi celicnu cetku ocisti navoj na shafovima podmazati sa mast ili ulje ili u krajnjem slucaju poprskaj naftom pa sacekaj malo da odmekne , i nakraju odshafi matice ali samo ako imash 6 - ougaone gidore ili kljuch inace sa bilo cim drugim cesh da zeznesh maticu . 
I trazi dihtung sa bakarnim limovima sa obe strane !!!!!
I trazi dihtung sa bakarnim limovima sa obe strane !!!!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)