kad smo vec tu, da i ja nesto pitam
kakvi su simptomi crkavanja komutatora?
situacija je sledeca: iz stanja uobicajenog, relativno normalnog funkcionisanja moja samara je presla u stanje ne funkcionisanja. cale je vozio i kaze da je pocela da secka i cima a onda se jednostavno ugasila. znaci, vergla, rade sijalice na instrument tabli, radi muzika (plejer sam vezao na osigurac za ventilator), svetla, sve ALI ne baca varnicu na svecice. Cale misli da je komutator a ja sam nekako uspeo da ga ubedim da istrazimo ostale mogucnosti. zamenili smo kapu i ruku ali je situacija po pitanju varnice ostala nepomenjena jer bobina ne baca struju. stavili smo neku drugu (staru) i opet nista. inace, obe bobine su imale struju na oba mala srafa na koje se kace one tanke zice (naravno, zakacim zice, dam kontakt pa pipam probnom lampom) a na caletovoj nivi u takvoj situaciji struju ima samo ona strana sa oznakom B+. on nije dozvolio da skidam tu bobinu, jedinu za koju smo sigurni da radi. vec je bilo kasno popodne i jedina radnja koja je jos uvek radila imala je bobine za "obicno" i za "elektronsko" paljenje ali je nisam primecivao razliku (osim u ceni

) pa sam odlucio da sutra odem u radnju kod ljudi koje znam i kojima verujem.
i sad ja vas pitam: postoji li stvarno razlika izmedju bobina za jednan i drugi sistem?
zasto ove moje bobine imaju struju na oba srafa tj. da li je to normalno ili ne?
sta povezuje onaj kabl koji se ubada u razvodnik sa strane(on valjda ide do platina tj. onoga sto vrsi f-ju platina) i da li me mozda on j*be?
i, najvaznije pitanje, sta da radim ako ne dobijem varnicu ni od nove bobine?
inace, komutator je bosch i ja nekako ne verujem da je on crk'o jer ih bije glas da su veciti.
napominjem da joj napon punjenja nije bio bas sjajan, danju je bio malo preko crte, kad upalim svetla trebao mu je relativno veliki broj obrtaja da dogura do crte (ona je, valjda na 12v) a na leru ode bas nisko. akumulator je 75 ah, jos u garanciji (s njim bar nije bilo problema)