Ja se izvinjavam ali sam izgledao pao sa marsa. Kakve veze ima tiristor sa gubitkom tecnosti ? Molio bih te za malo opsirnije objasnjenje posto se i meni desavalo da je gubio tecnost pa bih ti bio zahvalan za gore navedeni podatak.SinisaKrisan wrote:skroz dole levo kod alternatora imas cep koji se odvrce i zavrce rukom
to je za hladnjak, na bloku je blizu menjaca sa prednje strane.
ukoliko je 8v motos, skines tiristor i sve ce ti se samo reci.
trosi vodu - hladnjak
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
tiristor i gubitak tecnosti?!?!?
Ako nema barice ispod auta i nema vidljivih oštećenja creva i nevidiš bele tragove negde na bloku motora, možeš u hladnjak da sipaš srebrni prah (košta oko stotinak dinara) koji će zapuštiti male do par milimetara a za golo oko nevidljive rupe. Auto prvo zagreješ na radnu temperaturu, pa ga pustiš jedno 15 minuta da se tepmperatura antifriza u hladnjaku spusti da je topla ali da ne ključa jer bi u suprotnom pri otvaranju čepa hladnjaka bio gejzir tople vode i onda sipaš silver prah zatvoriš i voziš sa velikim brojem obrtaja jedno 20 minuta i to je to. Jedino, iako imam Ladu 112 ne znam da li ona ima čep na samom hladnjaku jer nisam zagledao jer je za sada kod nje sve ok. Pozdrav!