https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5931_n.jpg
zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: zanimljive slike
Samo Samara Srbina Spasava
Putin to radi ovako.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Slatko sam se nasmejao UAZ-3303 ili je neka prerada:

Тормоза не откажут на спуске - на подъём не заглохнет мотор.
- elektronicar
pa i nije bas mnogo neobicno ni smeano meni kad znam da po Australiji na kamione skoro redovno ugradjuju TNG kao dopunsko gorivo i na diesel i na benzinske motore. Mozda ce nekome delovati cudno sa dva stanovista, prvo TNG na diesele ? naravno, ta tehnologija je dokazana da se mesa i pojeftinjuje mesecne troskove, drugo - u Australiji ? pa tako sam najvise postova na internetu pronasao sto ne znaci da se i u drugim razvijenim zemljama ne stedi na gorivu ugradnjom TNG.
- elektronicar
da ne pokrecemo novu temu niti da idemo u off, za one koji bas ne vole pretrazivati strane sajtove korisna je i informacija sa nama prijateljskog kluba http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =39&t=9730 mada mnogo vise informacija konkretnijih resenja ima na netu i za TNG i za metan u diesel agregatima
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Pa motor je na benzin, ništa čudno za ruski UAZ. Dizel se u Sibiru separatiše ko dva i dva pa je benzin daleko sigurnija varijanta.
Što se gasa u dizel tiče isključivo je isplativo za kamione i drugu radnu i transportnu mašineriju. Recimo brodovi koji transportuju metan i TNG počinju da koriste te gasove kao gorivo, pre su radili mešavinu ali sada Mitsubishi i Watsila već prave motore koji rade na gas.
Što se gasa u dizel tiče isključivo je isplativo za kamione i drugu radnu i transportnu mašineriju. Recimo brodovi koji transportuju metan i TNG počinju da koriste te gasove kao gorivo, pre su radili mešavinu ali sada Mitsubishi i Watsila već prave motore koji rade na gas.
Nisam rekao da mi je smešno ni čudno, nasmejao sam se jer je zanimljivo mesto za bocu, kao da je tu bila.
- elektronicar
ne sekiraj se Desmo 
Uaz+Volga

Автомобил тип Франкенщайн - смесица от 2-3 автомобила
Ko tenk covece, ovo vozilo da je odrzavano kako treba trajalo bi vecnost.
Baš tako, nešto kad je dobro zašto da se menja. Majstori, dundjeri i ostali radnici sćični njima za jedno dvadesetak godina tražiće ovakvo vozilo ali ga skoro pa neće biti.