He he, mislim da smo jednako bolesni
Niklovan je i cep od radijatora, poklopac od filtera za vazduh (imam i donji deo samo nije bas naj) i rucica menjaca je takodje niklovana. Viliuske MOZE! pa da bude bling bling
Posto ga jos uvek nesilujem i vozim do 2500 nekad 3000 obrtaja, mogu reci da cak i neosetim kad dostigne tu barijeru, navije brzinu za tren oka. Sto sam sa starim motorom dobijao pritiskanjem gasa do daske ustvari malim silovanjem (jer drugacije 1.2cc nemoze da se ide) sa ovim bez ikakve brige i pravog onog gazenja pedale dobijam ko od sale. Inace 1.2cc koliko je trom i spor toliko je izdrzljiv tako da nisam uspejo da ga ubijem. Stavi cu ga u garazu sa ostalim motorima pa nek ceka svoj red za budzenje

. a sto se tice potrosnje primetijo sam da ovako apsolutno normalnom vozljom trosim isto sto i pre sa 1.2cc.
Za sada se malko cuju klackalice kad se pusti gas pri ubacivanju u brzinu, treba da legnu jos na svoja mesta. jos 300km pa cu ponovo da stelujem ventile a posle jos 700km zategnu cu sve srafove ponovo pa da bude sve spremljeno za dalju ekploataciju. Za sada je sve u stvarno idealnom stanju, cak mi je i malo cudno da netrosi ni grama ulja posto sveze sklopljeni motori sa hromiranim karikama imaju naviku da to rade.
Imao sam par provokacija vec na putu od strane "suvog intelekta" ali sam se susdrzo od bilo kakve vrste besnila