Evo i danasnjih aktivnosti a vezane za jucerasnju kupovinu ....Ovo vreme neko sugavo (samo za spavanje),al* reko ajd nesto pametno da uradimo....
Stavim ja satic po misku i krenuh da ga zamenim da konacno vidimo tu skazaljku kako radi.Kad sam dosao do lajke,tek onda shvatih da mi sav onaj krs i lom ostao od juce u kolima,al* reko nema veze - to cu posle da sredim....
Ja da upalim lajku da je preparkiram - ona nece!!! Ja opet - ma jok !!!! Vergla ali ne daje znake zivota........ mamu mu (mislim se ja u sebi) ,i krecem da skidam filter za vazduh da vidim jel sprica gorivo.Kako sam otkopcao one stipaljke sto drze poklopac i krenuo po desetku u gepek,ja mahinalno bacim pogled na dnevnu kilometrazu jer znam da sam sipao juce 10L corbe.......
KUKUUUUU !!!!! 
pa ona jadna nema benzina !!!! 107 km na dnevnoj kilometrazi(sa onih 10 lici) a jos sam je drndao u mestu juce zbog onog ventilatora.......
AUUU JEEEEE ja som navikao da se vozim sa 10l nafte 7 dana u onom predhodnom sokocalu .....
Nema veze (sad bar znamo koliko trosi lajka),......vratim ja one kopce od filtera za vazduh i reko aj da ispraznim auto dok ne naidje zrtva da je posaljem na pumpu.
Krenem od tockova......felne premazane osnovnom bojom,gume oprane,namazane kremicom da spremne docekaju zimu,stavljene ratkapne,uvijene i ususkane i to je to do oktobra....
...pa tako i drugu....
Auspuh sam samo izbacio iz kola

...i predjoh na plin.Oprao bocu i pregledao plovak sa pokazivacem

....onda rasprsivac

...tu je punilica i ventili
Taster za prebacivanje....

....medjutim dobio sam jos jedan BRC-ov koji ima dugmence za plinski sauh,pa cemo iskombinovati....

....naravno ploca za samarin karb

...ventil za regulisanje smese metalni ,ali dobih jos jedan plasticni koji ima odvojene vodevo pa cemo videti koji cemo staviti...
...i ono cemu sam se posebno obradovao su brezoni za karburator koje ja imam samo jedan.Sad ce to sve lepo da legne i kad se stavi plinska ploca,ova velika sajbna prihvati kuciste filtera za vastuh na cetri tacke i sve po PS-u

Jos neki dihtung za karb....ali uglavnom to je sve oko plina..
E da....posuda za tecnost za pranje soferke NIJE ladina....Audijeva je....

....posto i dalje nema zive duse da mi dobaci dve lice corbe da odem do pumpe,ja sve ovo gore lepo spakovah i krenuh dalje.Nisam jos zalepio registracionu nalepnicu jer mi je na soferci 6 nekih vinjeta,propusnica i starih nalepnica,i reko ajd bar to da poskidam.
Smuckao carobni napitak,u fajtalicu,pofajtao dva tri puta....skalper ...i skidoh sve

Onda je stigao benzin .......a boja providna!!!!
Bukvalno kao obicna voda samo ima miris....c c c ....ako ima bar 80 oktana ja glavu secem.Uzas....
Upalila lajka odmah (nadruko sam na pumpi),i popeh se da nesto stavim usta ,i sad dok sam vam odkucao ovo,i dok odem do pumpe...vec ce mrak.
Da ipak ostavimo instrument tablu za sutra

......mrzi me sad da skidam