Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

veco
Automobil: lada riva 1300

Re: Ладе у огласима

Post by veco »

Malo mu spusti cijenu i kupuj. Imat ćeš dobar auto i za cvijeće i za uživanje, a još ima i plin.

Boki78

Post by Boki78 »

Ijao Mirijevo :mrgreen: , pa obrao je zelen bostan. Nalazi se Strumpfu ispred nosa. Osecam da mu vec sprema napolitanke i ponudu od 200e za auto bez letnjeg seta guma

BTW
Posle ulozenog vremena i znanja od strane poznavaoca Ladinih modela, na autu su otklonjeni svi fabricki ne dostaci i uradjeno je nekoliko poboljsanja, i rezultat toga, Lada je postala nalik zapadnjackim vozilima,
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sve se bojim da je uzeo lukasove dobose od 200e da bi izbegao naleganje aluminijuma na celik i sl. ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Veco luksuz je to za mene, i sva ta elektronika zna nekad i da kosta opravka. Ja bih bio presrecan i jednom ovakvom samarom kad bi finansije dozvolile.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ada-samara

skora

Post by skora »

Boki78 wrote: Osecam da mu vec sprema napolitanke i ponudu od 200e...
Pa sobzirom da sam ja prekljuce prodao ovu http://www.dodaj.rs/f/3Y/bh/4LLtBzkN/12 ... 172384.jpg za 1500e u 2002oj godini , nikako ne vidim kako 112 moze da kosta isto :? ...Dakle neko se od nas dvojice ozbiljno pobrkao sa ciframa ......pa ce vreme pokazati ko !

Boki78

Post by Boki78 »

Pa u mint stanju, sa dobrim gas sistemom, dobrim gumama i dugackim atestom i moze. Alfa koja je dosla na 1500e je ekvivalent ovaplocenja teorijskg koncepta singularnosti novca :mrgreen: Citaj bacanje para u vetar, realno nije auto vec samo usminkana krsina. No na nasem trzistu je 1500 kapitalna investicija i za te pare komsiluk vec mora biti prinudjen da iskaze duzno postovanje domacinu, a lajka za to nije nesto, cak i uz nemusti pokusaj ekvivalentiranja sa izmastanim kvalitetom zapadnih vozila tog doba ...

dejca

Post by dejca »

Uh i taj ko je kupio tu alfu će da se ofajdi, registracija 30,000+, potrošnja zimi preko 15, plin za nju košta 1400€. Buraz je prodaje za 2000€ već godinu dana, dodju vide sve ok ali kad čuju cifru registracije sledi dovidjenja.
Pomenuta gore 112-ka se naravno nikad neće prodati za 1500€, znase šta 99% srbina koji imu te pare gledaju ali ta 900-1000 hoće.

veco

Post by veco »

Dejco, ako hoćeš dobru ladu, javi da se dogovorimo. Moja ima 35 000km i nema truleži. Ja ti ju doteram pred kuću, sjednem na Niš ekspres i vratim se kući , s tim da ja plačam ručak, tvoje je da nabaviš trubače da se malo opustimo i podružimo. probaj nešto kombinirati, pa javi u inbox ako si zainteresiran. Samnom dolazi Aleko i ja ću mu kupiti sanke i za djevojku cvijeće iz tvoje proizvodonje. Ne zajebavam se, zbog nekih kombinacija ću ju najvjerojatnije prodavati na proljeće.

Boki78

Post by Boki78 »

Prvo da poneses oruzije da mu ubijes zvecarku u dzepu, pa posle da pregovarate :mrgreen: :mrgreen:

veco

Post by veco »

Neće trebati, ja ću samo da zapjevam na kapiji od Niša do Vranja a lada će se da se cakli, probudit će se emocije u Dejci. A zato vrijeme Aleko će da kiti trubače :)

Boki78

Post by Boki78 »

A kako ce da registruje stari auto koji je uvzen? Ovde je E3 minimum za uvoz do kraja godine. Od nove godine E4.

veco

Post by veco »

A tko kaže da ga treba uvesti, auto uđe i ostane, a dalje je sve stvar snalažljivosti kao i svugdje, naravno ako ima volje za to. ;)

Boki78

Post by Boki78 »

Dejca da prekucava brojeve? Za to imas musteriju, al mnogo severnije ukoliko je cijena prava sitnica, s' tim da to sitnica treba bas bukvalno shvatiti :mrgreen:

veco

Post by veco »

Ne treba meni mušterija, nije da se hvalim ali imam i ovdje kupaca. Ja sam samo htio drugu sa foruma šansu da dođe do dobre lade s obzirom da stalno gleda i komentira oglase a nikako da nađe nešto što mu se sviđa. Jeste da bi mu bolje odgovarala 2104 ali ja je nemam. Kada ju budem prodavao meni će biti svejedno tko je novi vlasnik, jer na eurima ne piše od kuda su ;)

dejca

Post by dejca »

Hvala ti Veco na ponudi ali ja volem mirno da spavam, šta da ti kažem titov pionir, tako su nas učili. Drugo opet kažem ako se mora menjati auto sigurno će biti karavan i samo mb, plin nikad više. Treće moje ženče je kod mene komandant, kad spomenem druga kola ona NE šta ti hvali ovoj ladi odlično te služi itd.

veco

Post by veco »

Eto imamo dosta sličnosti, jest da sam malo mlađi , ali sam isto bio pionir, ali moja žena nije htjela Ladu ni pod razno , zato mi je sada bivša, heheeh malo se šalim. Ja sam ti samo dao ideju i iskreno volim vidjeti kad ima još ljudi koji voli klasiku. :)

Post Reply