BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2108
...a el ima neka subarica
kad vec silazim
-
travelman
Bice, bice .... Steta sto i Gago nije tu ...
... Boki je na dijeti pa ne sme i da hoce.
. A Kifla to ne voli pa necemo ni da ga zovemo
.
Taj kontakt sto se je otkinuo zalemi ili jos bolje ponovo kirnuj na isto mesto. Ali predhodno moras rasturiti skroz tablu da bi drugu stranu oslonio na cvrsto postolje.
Tako je mene godinama drndao satic za struju (volt metar), a kvar bio u labavom srafu koji pravi kontakt u tabli
Tako je mene godinama drndao satic za struju (volt metar), a kvar bio u labavom srafu koji pravi kontakt u tabli
Pa dobio sam od Gage drugu tablu koju sam ugradio sinoc i sve sljaka kako treba......tako da sam problem resio.Iz one prve samare ,imam skinut sat,na kome ne radi voltmetar.Ako se secas kad sam menjao one termo davace i prekidace.....pa sam mislio sad u taj da stavim voltmetar iz ove sto sam sinoc skinuo (sto joj je polomljen ovaj pipak),i tako da opet kompletiram jednu ako nekad zatreba .....dejca wrote:Taj kontakt sto se je otkinuo zalemi ili jos bolje ponovo kirnuj na isto mesto.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
sta bre ne volim? :p tebi bese trebaju neki cepovi? :p
Pa nisam ja rekao da ne volis brealeko-2141 wrote:sta bre ne volim? :p tebi bese trebaju neki cepovi? :p
Nego Aleko moj dobri dragi ,predobri,najbolji
Samo da pohvalim Travelmanovu brusilicu da jos uvek dobro radi.Nisam je spalio

Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 5:34 pm, edited 1 time in total.
-
Boki78
Ma mora da skidam branik ..pa far ,migavac .....itd ....ne mogu - mrzi me
Ja ti kazem dobar stub
..... breeee 
Ja ti kazem dobar stub
Auu čoveče kako je to tu skapalo, i šta sad
.
Limarski he to nezahvalno raditi jer se nemože niti proći niti zaštititi kako treba. Napuni ti to oreradjenim uljem da koliko toliko usporiš koroziju i napuni novinama i nakraju poliesterski kit pa koliko tera.
I jasm moju danas terao kod limara da mi pogleda dve rupe ali o tome vecćeras u temi i slike će biti.
Limarski he to nezahvalno raditi jer se nemože niti proći niti zaštititi kako treba. Napuni ti to oreradjenim uljem da koliko toliko usporiš koroziju i napuni novinama i nakraju poliesterski kit pa koliko tera.
I jasm moju danas terao kod limara da mi pogleda dve rupe ali o tome vecćeras u temi i slike će biti.
-
Boki78
Da te mrzi mrzi, a da moras da skidas branik ne moras, migavac samo raskacis konektor, ne moras ga skidatiskora wrote:Ma mora da skidam branik ..pa far ,migavac .....itd ....ne mogu - mrzi me![]()
Ja ti kazem dobar stub..... breeee
E sad jedino je muka sto ces po skidanju krila naci groblje od stuba, tako da je bolje da ne diras, jer sto nisi video ni ne postoji