zanimljive slike

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Alexa
Automobil: Lada 2106

Re: zanimljive slike

Post by Alexa »

Znaju i Rusi sta valja :)
Nisam hteo da se pribijam i da slikam jer ne volim telefon da koristim dok vozim,a na zrenjanincu prilicno divljaju.
Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ma domacin covek zna sta vozi.
Image

Alexa

Post by Alexa »

Ma moze i karavance :D
Image

Boki78

Post by Boki78 »

Jest pa da lepu katu udari promaja :mrgreen:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

ovo da mi neko pokloni i odrzava rado bi vozio al obican A6 ne bi nema tih para :D

dejca

Post by dejca »

Eee blago njemu, čovek nemac sa ženom putje na ovom lepotanu. Slikano danas na eko pumpi u LE.
Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

e ovo je motor honda goldving 1800ccm, klima, muzika ma zlo od motora

dejca

Post by dejca »

Da honda i tačno ima klimu, grejače u volan, sedišta itd. Još jedan je bio sličan iza njega. Taj lepotan košta oko 26.000e.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

https://www.youtube.com/watch?v=EiojZ7HfCWo
motor je 1800ccm bokser sa 6 cilindara :mrgreen:

skora

Post by skora »

Taj motor ima rikverc ...jel znate to ;)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

dobro da nema i pomocne tockice koliki je :mrgreen:
ne bi se bunio ni za onog sa tri tocka tj sa zadnja dva

travelman

Post by travelman »

Bese to pre par godina, na moru. Glisiram ja tako uz obalu kad se u sekundi navukose crni oblaci. Brze bolje ga iz 2. munem u 3. i udarim po gasu trazeci neku nadstresnicu da se sakrijem od kijameta. Sva sreca bese u blizimi benzinska pumpa pa pobegoh ispod nadstresnice. Poce da pirka tajfun, lete sisarke na sve strane a pljusak polako vata zalet i pravi potok po asfaltu. Ja vec digao krov, dvoumim se da li da vadim onu tanku ciradu za jednokratnu upotrebu i ususkam tek ispoliranog ljubimca ....

... staje nesto iza mene, Boney M se cuje u stereo zvuku a rivers of babylon prsti na sve strane ... :prvi ...
... ja se primio ko mlad majmun ... pavijan ... :mrgreen: ... moja omiljena pesma a i odavno je nisam cuo. Okrenem se kad ono ... :shock: :shock: :shock: ...
... isto je bila HONDA, crna ko noc a sija se kao da je dan. Silazi baja sa motora, isti Blek stena a iza njega matorka sa dugom plavom kosicom. Po mojoj proceni, sigurno su imali po 55 godina ako ne i po koju vise.

Prvo sto sam pomislio je da ce sad da vade krpicu i brisu motorce, ali jok. Otvorise prikolicu i izvadise kisna odela, navukose ih i sedose na motor spremajuci se da odmah krenu jer je letnji pljusak vec slabio. Momcina ga upali a ja pomisli da ceme zamoliti da se pomerim kako bi se isparkirao ...
... ali gle cuda, motor sa prikolicom podje u rikverc a ja ko svaki paor se nadje u cudu ... :shock: ... odose po onoj kisi dalje a da ni sarmu probali nisu ... hebe se njima za sve, uzivaju u voznji pa makar bila i kisa umesto sunca ...

Letos i u Bg videh jednog takvog kruzera, isto su se vozili matorci. A nasi sabani prvo sto su prokomentarisali je bilo, koliko moze da razvije max brzinu ... :roll: ...

P.S. decurlija sa foruma koja nisu cula za Boney M i Bleka stenu, neka se obrate nasem najstarijem clanu Skori za pojasnjenje ... :lol: ...

Alexa

Post by Alexa »

Klasika,tako su i mene prvo pitali koliko audi moze da ide pa onda ostalo....A ja ni danas nemam pojma kolko moze jer jos uvek nisam imao ni potrebu ni zelju da probam.

skora

Post by skora »

travelman wrote:neka se obrate nasem najstarijem clanu Skori za pojasnjenje ... :lol: ...
Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

kad god vidim ovu hondu vidim da voze matorci, ljudi u penziji i uzivaju, ja kad me god uhvatilo ludilo za motorom uvek sam gledao copere, enduro-kroserice, to su motori za uzivanje

Post Reply