Presekao sam stari deo i ofarbao da bi se bolje videlo.
Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Malo sam sredio auspuh, ceo auspuh sam radio 2005 god, od tad zamenjen dva puta zadnji lonac, od samog početka mi se nije svideo spoj cevi 2 u 1 i sve ove godine hocu da to uradim al mi bilo zao da secem cevi koje su dan danas ko nove, cevi su aluminizirane i sa 1.8 mm zidom, auspuh sam sad radio kod Pirketa, sredio mi je taj spoj i napravio je neki lonac tako da sad ima malo bolji zvuk. :-)

-
masan_motor
Šijo mi ga đura :-)
Ja sam otišo na bubanj potok i kupio kineski zadnji lonac od prohroma za 35 evra, sve sa onom regulacijom zvuka i više nikakvih problema. Do tada sam u kratkom roku isprobao sve male privrede auspuha. To gvožđe koje oni koriste je kao žvaka i raspadne se u garanciji.
Bajdvej ima mnogo naših cigana koji prave te prohromske auspuhe pa unutra stave običnu gvozdenu cev - zato uvek magnetom proveriti šta je i kako.
Ja sam otišo na bubanj potok i kupio kineski zadnji lonac od prohroma za 35 evra, sve sa onom regulacijom zvuka i više nikakvih problema. Do tada sam u kratkom roku isprobao sve male privrede auspuha. To gvožđe koje oni koriste je kao žvaka i raspadne se u garanciji.
Bajdvej ima mnogo naših cigana koji prave te prohromske auspuhe pa unutra stave običnu gvozdenu cev - zato uvek magnetom proveriti šta je i kako.
- aleko-2141
Uzmes 316 L on je otporan na sve :-D
- aleko-2141
- aleko-2141
Al prvom da se krsti posto se vidi da nije kršten :-D
Ako sme, a i prvo aleko mora da promeni aleka je današnje snajke prvo gledav u novčanik i šta se vozi pa ondak dasu.
- aleko-2141
Dejca, auto nije merilo, svi ti sto su kupili ta bolja auta idu prevozom na posao i kukaju na prvom servisu a ja upalim tenk i vozim gde god hoću i kad hocu, jes da me juce izneverio po prvi put al rešeno je odmah za 0 dinara. :-)
Pa tako mi razmišljamo, ali nažalost ovaj lepši pol u 99% slučajeva sve gleda kroz PARE I U PARE.
Nećemo više off. Šta je bilo tenku pa je zatajio?
Nećemo više off. Šta je bilo tenku pa je zatajio?
- aleko-2141
Regler zalepio i izvukao svu struju
- aleko-2141
- aleko-2141
Dosadno mi :-D
Počni da gajiš cveće i nikad ti neće biti dosadno, a i ženske više ima da te vole. 
- aleko-2141
Nije mi bas toliko :-D