Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
Re: Altinjanin 112
Ima toga kolko hoćeš na Đerdapskoj magistrali. 
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
''kamencic'' je ludilo,nisam mogao da verujem,jos mi covek blica iz suprotnog smera,ja mislio evo ''kerova'',kad ono..
a bilo je uglavnom sitnijih komada,kao pesnica,mada i to je veliko.Ovaj put nisam lepio vinjetu,nisu mi dali,nego 2 papira,velika,sa pecatom,izgleda su nesto menjali,a koliko sam primetio,imaju nove za mesec dana,6 meseci,i 12 meseci,a izgleda da ona za 7 dana se ne lepi,ne znam,mozda niju imali,bitno da imas te papire.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
Eh,smejacete mi se,ali nemojte,imate pivo od mene
ja danas krenuo,i pocela kisica,pada,pada ja reko da upalim brisace,kad ono sporo,vuce se drlja,struze,ma ne znam kako da nazovem,umaza mi soferku katastrofa,ja prskaj,ono jos gore,kao da nemaju snage,uh,sta je sad,da ga jeb.....ja opet prskaj,kao malo,malo bolje,ali opet katastrofa.reko motor zaj...one sine,ili sta je vec,ma ni na kraj pameti metlice
,i tako vozim,a ustvari razmisljam o pivu koje sam uzeo u ideji,nemacko na 49 dinara,i na kraju mi sine lampica,pa konju metlice,3-ca godina... zamenio,champion stavio,300 dinara komad,i eto resenja

- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Postao si sistem inzenjer za Ladu 
- altinjanin
E,za tebe nema piva!!!!
xe,xe,xe,salim se ja naravno
ma pusti,nisam normalan...
- altinjanin
Evo,moram da se pohvalim sta smo draga moja i ja planirali za ovo leto,naravno lajka je tu glavna
,oko 20-og jula idemo za Bec,taman da vidimo Bec leti,posto znamo kako izgleda zimi
,bicemo tamo 3-4 dana,ostavicu kola kod prijatelja,i onda imamo let za Copenhagen/uzeli smo karte preko flyniki-ja/ za 29e,sto je smesna cifra,tako da cemo biti u prestonici Tuborga,Carsberga..
takodje planiramo da predjemo most koji spaja Dansku i Svedsku /cuveni Oresund most/ pa malo i Svedsku da vidimo,zatim sledi povratak u Bec,ostacemo jos koji dan,pa ukoliko finansije budu dozvoljavale malo i do Bratislave,posto je relativno blizu/oko 65km od Beca/,e to je to
nadam se da ovaj put necu promasiti obilaznicu oko Budimpeste kao sto mi se desilo prosle godine,pa sam sat vremena kruzio po Budimpesti kao turisticki autobus
.
ako ideš kroz Sloveniju mi obavezno javi. Jel si čuo???

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
- milanovic986
Svaka cast. Ja cu ove godine da odmorim ladu od takvih avantura. Moraju pare da se ulazu u biznisaltinjanin wrote:Evo,moram da se pohvalim sta smo draga moja i ja planirali za ovo leto,naravno lajka je tu glavna,oko 20-og jula idemo za Bec,taman da vidimo Bec leti,posto znamo kako izgleda zimi
,bicemo tamo 3-4 dana,ostavicu kola kod prijatelja,i onda imamo let za Copenhagen/uzeli smo karte preko flyniki-ja/ za 29e,sto je smesna cifra,tako da cemo biti u prestonici Tuborga,Carsberga..
takodje planiramo da predjemo most koji spaja Dansku i Svedsku /cuveni Oresund most/ pa malo i Svedsku da vidimo,zatim sledi povratak u Bec,ostacemo jos koji dan,pa ukoliko finansije budu dozvoljavale malo i do Bratislave,posto je relativno blizu/oko 65km od Beca/,e to je to
nadam se da ovaj put necu promasiti obilaznicu oko Budimpeste kao sto mi se desilo prosle godine,pa sam sat vremena kruzio po Budimpesti kao turisticki autobus
.

- altinjanin
Plan je da idem preko Madjarske,ali svakako da imam na umu,pa ako krenem juzno od austrijske prestonice,eto mene
mora se popiti po koje 'ladno lasko pivo
.videcemo,sve zavisi od finansija,ipak smo 8 dana u Danskoj..
- milanovic986
Za to je navigacija najbolja. Sad su i cene popadale. Bukvalno je svaka staza ucrtana.altinjanin wrote:...nadam se da ovaj put necu promasiti obilaznicu oko Budimpeste kao sto mi se desilo prosle godine,pa sam sat vremena kruzio po Budimpesti kao turisticki autobus.
- altinjanin
ma znam,nego skupljas svaki dinar/evro/ pa bas mi se ne daje,a isao sam tim putem vec tako da..videcu,mozda i uleti nesto
- milanovic986
I ja sam se tako razmisljao dal da kupim dal da ne kupim, pa dobijem na nagradnoj igri. I to Harmann Becker Z113 
- altinjanin
bravo,eto a ja dobio vikend u kladovu.
i ako bude,a i ako ne bude bice to letnja prava avantura!
- altinjanin
danas sam imao turu do Cuprije,nesto mi je iskrslo,sipao sam 19 litara evro-premijuma,a na tih 19 l dodao sam flasicu injector-cleanera,presao sam 315 km,i moram priznati da sam prezadovoljan potrosnjom,produvao sam lajku na auto-putu,ali kad sam video koliko je putarina,stomak mi se okrenuo,460 dinara u jednom smeru! pljacka!!!!!!U razervoaru sam imao oko 10-ak litara,dodao tih 19,i opet ostao na 10-ak litara,znaci malo preko 6l potrosnja.da napomenem da je ulaz kao i izlaz iz Bgd-a protekao odlicno,bez zastoja,ali posto nisam mogao da skrenem kod pumpe zmaj/potpuno sam zaboravio da rade auto-put/ morao sam do aerodroma da idem pa natrag 
- milanovic986
Dolazio si prakticno u moj kraj. Jeste, skupa je uptarina. Meni je iz Paracina do Bg-a oko 500 dinara.
Koji si injection cleaner kupio?
Koji si injection cleaner kupio?