Danas su moji otisli na posao autobusom pa sam terao Ladu napred nazad. Iz garaze - u garazu. Doduse, to je nekih deset metara Nema veze, dovoljno za vezbanje starta na ravnom. Ugasila mi se dva puta jer sam zeznuo sauh i udario sam u prikolicu ali u pneumatik tako da nema ostecenja . Zadovoljan sam danasnjim treningom
Alekre wrote:Danas su moji otisli na posao autobusom pa sam terao Ladu napred nazad. Iz garaze - u garazu. Doduse, to je nekih deset metara Nema veze, dovoljno za vezbanje starta na ravnom. Ugasila mi se dva puta jer sam zeznuo sauh i udario sam u prikolicu ali u pneumatik tako da nema ostecenja . Zadovoljan sam danasnjim treningom
Ako ako, postavi ti te gume svuda okolo salim se naravno, pa niko se naucen nije rodio.
Ma nije strasno Mozda deluje malo smesno kada citate. Sto se prikolice tice, ista mi stoji poprecno u garazi tako da kada parkiram ladu, ako ne ukocim na vreme branikom udaram u pneumatik prikolice.
Prvo sto sam vozio u zivotu bio je IMT 539 DELUX obican nije gti i to sa 12 godina cale kupio nov pa ko veli aj da naucim dete i od tada samo ja vozim taj traktor jer caletu ne pada vise na pamet da mu se priblizi?
Ursus C-355 4 cilindra, starcov ima 35 godina, samo su mu jednom kocnice popravljane, pa je morao da se rastavi na pola. Radi kao sat, motor mu je perfektan, jer nema puno radnih sati.
Najzesce je jesenje oranje bez kabine, a kosava poliva....
Pa ako cemo tako ja sam vozio i moto kultivator IMT neki tamo broj haha ali pici masina bre ko luda hihi, ali moram priznati da mi je bilo veliko zadovoljstvo da vozim kultivator