jete opel, vektra preciznije receno, samo za razliku od vektre ima mekano ogibljenje. ne pljujem po opelu inace, imao sam ih i ja, samo kazem da opel i nije nesto posebno dobar ni u jednom pogledu. onako prosecan i bezlican, a to je po meni najgore. dva meni omiljena modela opela, omega i calibra, prelepe linije karoserije ali nekako nedovrseni... omega je pretvrda da bi bila prava limunzina, a calibra preslaba da bi bila pravi sportski auto. kvalitet izrade im je takodje sasvim prosecan. kako je to moj burazer definisao, opel je auto za svako dupe. e pa ja se time ne zadovoljavam. u kog god sam opela u zivotu seo, nasao sam polozaj za voznju za 5 sekundi a ni posle 5 sati nisam bio odusevljen. to mi je otprilike osecaj - moze se voziti, za razliku od recimo alfa romea gde kad posle 10 minuta podesavanja i isprobavanja nadjem pravi polozaj i onda se odusevim.
sto se ogibljenja tice, svo opeli su tvrdi a nisu nesto posebno stabilni. po meni auto ili treba da bude mekan i udoban ali onda zaboravi jurcanje po krivinama, ili tvrd ali ekstra stabilan. u vreme kad sam ja vozio mazdu 626, moj brat je vozio vektru. navozao sam se tog auta. tvrdji od mazde a manje stabilan. j***** takav auto.
Dilema
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb