stari karburator
juhuuuu 
bog te mazo, pa ni karburator se ne moze kupiti bez potezanja neke vezice. dva mjeseca sam cekao na karburator iz rusije i konacno je dosao
na kraju je ispao 2107, iako sam trazio 2105. cekao sam toliko dugo ali me je izaslo nesto povoljnije. ugradjen, provozan (oko 100 km) - ja prezadovoljan. mnogo mirnije radi, nema nikakvog smrada oko auta, fino se ponasa na putu, a potrosnja je sigurno manja; e sad koliko manja, tesko je reci, ali kada se sve uzme u obzir razlika je sigurno velika. na kraju krajeva, kazaljka se za ovih 100km tek jedva pomjerila, a prije bi mi se pomjerila ohoho
bog te mazo, pa ni karburator se ne moze kupiti bez potezanja neke vezice. dva mjeseca sam cekao na karburator iz rusije i konacno je dosao
na kraju je ispao 2107, iako sam trazio 2105. cekao sam toliko dugo ali me je izaslo nesto povoljnije. ugradjen, provozan (oko 100 km) - ja prezadovoljan. mnogo mirnije radi, nema nikakvog smrada oko auta, fino se ponasa na putu, a potrosnja je sigurno manja; e sad koliko manja, tesko je reci, ali kada se sve uzme u obzir razlika je sigurno velika. na kraju krajeva, kazaljka se za ovih 100km tek jedva pomjerila, a prije bi mi se pomjerila ohoho
- milicevicv
Pozdrav svim "ladasima"!
Imam pitanje!
Mozda sam pogrijesio temu a i vrijeme (vidim da je zadnji post 18.11.)!
Ovdje se spominje Weber karburator 32/34!
Na kojim automobilima se nalazi taj karburator, da ugradim u svoju ladu!
Inace, posjedujem 2107 1,5! Sta bih dobio sa tim karburatorom a sta izgubio?
Imam pitanje!
Mozda sam pogrijesio temu a i vrijeme (vidim da je zadnji post 18.11.)!
Ovdje se spominje Weber karburator 32/34!
Na kojim automobilima se nalazi taj karburator, da ugradim u svoju ladu!
Inace, posjedujem 2107 1,5! Sta bih dobio sa tim karburatorom a sta izgubio?
Idi gledaj u sunce ili tako nesto!
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]