http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 7_1990_god
Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Ova je dobra i da se je pojavila pre dva meseca ova lada bi 90% bila moja, ovako mogu samo
nemam srece pa to ti je. Bem ti ovu drzavu sa ovim plinom me bas zakopala.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Sramota je sto kod nas cenu odredjuje godiste, a ne stanje auta, ta Lada je bolja i vise vredi od svih onih 2000+ od 1500-2000e. 
Ma ova je vise nego odlicna i cena nije fiksna. Ladu tog godista imam i znam kakve su a kod ove je jos lepsi enterijer a ima i brisace na farovima.
Eh da nije ovog zakona sa plinom mogao bi ovu moju prodati 300 400 eu. i da dodam ove pare koje sam ulozio i jos trebam uloziti u moju ladu i eto meni lade istog godista ali mnogo bolje.
Mada i pored svega da je ova lada ovde u LE ja bi ovo gledao i ako ispuni moja ocekivanja tesko bi joj odoleo.
Eh da nije ovog zakona sa plinom mogao bi ovu moju prodati 300 400 eu. i da dodam ove pare koje sam ulozio i jos trebam uloziti u moju ladu i eto meni lade istog godista ali mnogo bolje.
Mada i pored svega da je ova lada ovde u LE ja bi ovo gledao i ako ispuni moja ocekivanja tesko bi joj odoleo.
- Miljan
Skini plin iz tvoje i prodaj je bez plina.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja ne mogu da verujem da ovakvi primerci još postoje! Pazi, fabričke gume još ima! Kupuj ako imaš pare. Lako ćeš se rešiti svoje lade. Ovaj auto prelazi još 100 000km bez pipanja!dejca wrote:Ova je dobra i da se je pojavila pre dva meseca ova lada bi 90% bila moja, ovako mogu samonemam srece pa to ti je. Bem ti ovu drzavu sa ovim plinom me bas zakopala.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma para trenutno ima ali nesmem da se zalecem jer neradimo ni ja ni supruga i zavisimo od prodaje neke robe koju sami proizvodimo.
Moju sam malo prisredio i sad je voznja u njoj puno bolja, ostalo je jos nekih stvari da sredim i vozicu nju do daljnjeg. Ali ako nadalje naleti neka ovakva po mogucnosti ovde u Leskovcu sigurno je necu ispustiti ako je tog godista. Ova lada mi je i dosta daleko, Leskovac Mokrin pa ima blizu 400 km.
Moju sam malo prisredio i sad je voznja u njoj puno bolja, ostalo je jos nekih stvari da sredim i vozicu nju do daljnjeg. Ali ako nadalje naleti neka ovakva po mogucnosti ovde u Leskovcu sigurno je necu ispustiti ako je tog godista. Ova lada mi je i dosta daleko, Leskovac Mokrin pa ima blizu 400 km.
- Dare
Ma 400km je sitnica. Nećeš svaki dan da ideš tamo. Kupiš, dovezeš i to je to. Ja sam Nivu kupio u Beogradu u Maniku, 250km od mene. Samo zbog boje. Imali su onu koju sam hteo
A u NišAutu su imali em druge boje, em je cena bila veća, a deset puta mi bliže. Nije mi krivo. 
Sta je ovo sto sam zaokruzio crvenom bojom? Moja to nema. Mozda je neko elektronsko paljenje.
Ovi plavi krugovi su prvi znaci stradanja kosa koji nema plasticne korube ispod krila. Prava steta za ovu lepoticu.
Ovi plavi krugovi su prvi znaci stradanja kosa koji nema plasticne korube ispod krila. Prava steta za ovu lepoticu.
- Miljan
Cut off modul za karburator.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
cemu je sluzio elektro prekidac i neki vakum na karburatoru, ja sam to sve raskacio i normalno radi.
- Miljan
Prekidac je za taj cut off.
- aleko-2141
↲A sta mu to dodjeMiljan wrote:Prekidac je za taj cut off.
- Dare
Kada si na preko 2000 obrtaja i pustiš gas, on prekida dovod benzina dok obrtaji ne padnu ili dok ne daš gas
- aleko-2141
Hvala vi