Choksi - Lada 111 1.6 16v
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Choksi - Lada 111 1.6 16v
Ovaj je starinska i bila je džabe jer je došla sa nekim autom iz inostranstva,ja sam je sad samo farbao i izabrao sam da bude u boji kola. Mislim da napolju mogu da se nađu jako jeftino pa ako imaš nekog tamo ili ko uvozi kola da ti donese, ne bi trebalo da su više od 50e. Jedna slična je bila skoro na prodaju za 6500din
Ako budem ostavljao ladu sebi, alu felge spuštanje i tu kutiju ću morati nekad da zbavim 
Iiiii evo ga puče danas zupčasti kaiš posle nepunih 27000km. Kad sam ga izvadio, dobro je i potrajao s obzirom na marku MS, jebo ga deda stipsa koji ga ugradi.
Sva sreća neće biti dodatnih troškova već ću menjati kaiš,rolere i pumpu.
Gde da kupim kvalitetne delove u BG, i koje?
Sva sreća neće biti dodatnih troškova već ću menjati kaiš,rolere i pumpu.
Gde da kupim kvalitetne delove u BG, i koje?
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
znaci provereno ne krivi ventile? 
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
Takav dokaz je i zile svojevremeno trazio dali 1.6 krivi ili nekrivi ventile.
Pisao sam ti tamo u onoj temi pa da ne dupliram postove......Kreni od Gazele,preko Tiki venta,Kit komerca.....pa dokle stignes....choksi wrote:Gde da kupim kvalitetne delove u BG, i koje?
Sve radis telefonski u pola sata ....
Menjao sam kaiseve pre par dana pa da ti prenesem iskustva.Najbolja opcija je set Gates ali je problem sto ga nas uvoznik Euro auto nema na stanju :evil:tacnije tvrde da ga nikad nisu ni uvozili. Meni su nudili spanere Breda(tvrde da su dobri a nisu skupi),Luk spaneri cena za dva spanera 9000
,Mapco ne uzimaj sam prodavac mi govori da je smece.Ja sam na kraju uzeo Vaz spanere i Bosch kais.Presudilo je to sto zatezac PK kaisa postoji samo ruski nema nikakve zamene,reko aj kad vec uzimam daj sve isto,a prodavac mi je tvrdio da su original Vaz delovi i da sigurno traju 50000(ovi sto su skinuti sa motora su bili kao novi a identicno izgledaju). Vodenu pumpu sam uzeo Metelli. Delove sam kupio u Autodiskontu u Ugrinovackoj u Zemunu a spanere u Sariti.E sad sto se tice stizanja ventila pri zameni kaisa na mom autu rekao sam majstoru da proveri mit.On mi kaze da stize ventile sad da li me laze ne znam nisam bio prisutan dok je menjao. Jesi li uopste proverio stanje motora nakon pucanja kaisa?
Upalio danas i išao 10km, za sada radi normalno.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-Gates?Nazdravlje,posle 2 pucanja kaisa,vise ne zelim da cujem za tu marku!Grof 85 wrote:Menjao sam kaiseve pre par dana pa da ti prenesem iskustva.Najbolja opcija je set Gates ali je problem sto ga nas uvoznik Euro auto nema na stanju :evil:tacnije tvrde da ga nikad nisu ni uvozili. Meni su nudili spanere Breda(tvrde da su dobri a nisu skupi),Luk spaneri cena za dva spanera 9000,Mapco ne uzimaj sam prodavac mi govori da je smece.Ja sam na kraju uzeo Vaz spanere i Bosch kais.Presudilo je to sto zatezac PK kaisa postoji samo ruski nema nikakve zamene,reko aj kad vec uzimam daj sve isto,a prodavac mi je tvrdio da su original Vaz delovi i da sigurno traju 50000(ovi sto su skinuti sa motora su bili kao novi a identicno izgledaju). Vodenu pumpu sam uzeo Metelli. Delove sam kupio u Autodiskontu u Ugrinovackoj u Zemunu a spanere u Sariti.E sad sto se tice stizanja ventila pri zameni kaisa na mom autu rekao sam majstoru da proveri mit.On mi kaze da stize ventile sad da li me laze ne znam nisam bio prisutan dok je menjao. Jesi li uopste proverio stanje motora nakon pucanja kaisa?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Mislim da nije problem u marki nego u falsifikatu.altinjanin wrote:-Gates?Nazdravlje,posle 2 pucanja kaisa,vise ne zelim da cujem za tu marku!Grof 85 wrote:Menjao sam kaiseve pre par dana pa da ti prenesem iskustva.Najbolja opcija je set Gates ali je problem sto ga nas uvoznik Euro auto nema na stanju :evil:tacnije tvrde da ga nikad nisu ni uvozili. Meni su nudili spanere Breda(tvrde da su dobri a nisu skupi),Luk spaneri cena za dva spanera 9000,Mapco ne uzimaj sam prodavac mi govori da je smece.Ja sam na kraju uzeo Vaz spanere i Bosch kais.Presudilo je to sto zatezac PK kaisa postoji samo ruski nema nikakve zamene,reko aj kad vec uzimam daj sve isto,a prodavac mi je tvrdio da su original Vaz delovi i da sigurno traju 50000(ovi sto su skinuti sa motora su bili kao novi a identicno izgledaju). Vodenu pumpu sam uzeo Metelli. Delove sam kupio u Autodiskontu u Ugrinovackoj u Zemunu a spanere u Sariti.E sad sto se tice stizanja ventila pri zameni kaisa na mom autu rekao sam majstoru da proveri mit.On mi kaze da stize ventile sad da li me laze ne znam nisam bio prisutan dok je menjao. Jesi li uopste proverio stanje motora nakon pucanja kaisa?