P: UKRASNA MASKA SA MAGLENKAMA (za samaru)
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Re: P: UKRASNA MASKA SA MAGLENKAMA (za samaru)
Zezate ga džabe, maska je lepa i da imam samaru odmah bih je montirao. Jedina mana je što je ona glanc nova a braniku se vide godine. Ja bih masku ofarbao u boji auta i za mene bi bilo super.
Zato !!!!Boki78 wrote:A sto si toliko zapeo sa maglenkama?
...ako bude nekad magle
Tako je dejca..... ato je sve kolovodja ovaj Bokidejca wrote:Zezate ga džabe
Last edited by skora on Fri Jun 27, 2014 10:01 am, edited 1 time in total.
-
Boki78
U pravu si zezamo ga za dzabe, stego se i ne placa za zezanjedejca wrote:Zezate ga džabe, maska je lepa i da imam samaru odmah bih je montirao. Jedina mana je što je ona glanc nova a braniku se vide godine. Ja bih masku ofarbao u boji auta i za mene bi bilo super.
Za moj ukus maska je brrrr, mislim moze da se montira, dodaju jos dva maglenke na branik, dva svetla na krov, ona maska izmedju stopaljki, pa na vrata nalepnica "pobesneo Maks(a)" a na prednje levo krilo siluete biciklista i pesaka
A sta ces ako bude i zemljotres, a a a a?
PAZI OVAKO !!!!! ....Kad zavrsim samaru ,AKO KAZES DA JE CIGANIJA ,ja placam klopu SVIM ucesnicima u ovoj temi,....ako pak bude suprotno - TI PLACAS SAMO MENI !!!
Jel moze ?????
...PA VRH JE KAD JE MAT CRNA

Jel moze ?????
Kako ti nemas pojma ....c,c,c......Boki78 wrote: ona maska izmedju stopaljki
Boki78 wrote:A sta ces ako bude i zemljotres, a a a a?

-
Boki78
Drzim te za rec, a mozes racunati da cu reci da je ciganija sta god da joj uradisskora wrote:PAZI OVAKO !!!!! ....Kad zavrsim samaru ,AKO KAZES DA JE CIGANIJA ,ja placam klopu SVIM ucesnicima u ovoj temi,....ako pak bude suprotno - TI PLACAS SAMO MENI !!!
Ahaaa ,znaci varaic varijanta .....e pa Nema sanse !!!! Idem sad da skinem masku ...i da ti prijavim da su raduvi gotovi...dakle fabricko izvorno stanje.....Boki78 wrote:a mozes racunati da cu reci da je ciganija sta god da joj uradis![]()
Ne boj se - necu mnogo jesti
-
Boki78
Sorry tvoja je kupljena kao ciganija, ne mislis valjda da bi iko sem brace sekundaraca vozio onu grdobu na krovu i ispucali torpedo
Ne brini se necu mnogo da pojedem
za druge ne garantujem 
Ne brini se necu mnogo da pojedem
Pa grede vozim - zato ga ne skidam......prijavio sam na pocetku jos da je arbajt varijanta ..... a inace za 17min (samo da se zavrsi licitacija) vam prijavim novinuBoki78 wrote:da bi iko sem brace sekundaraca vozio onu grdobu na krovu i ispucali torpedo
A cela tabla ide iz vektre A .....pa ako se ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... ctra_a_16/ smiluje da posalje slike enterijera,mozda se i resi ovoga sto je oglasio
Nisu ti losi ovi univerzalni krovni nosaci 
Samo Samara Srbina Spasava
.....nemoj da bi dizao cenu
Last edited by skora on Fri Jun 27, 2014 11:12 am, edited 1 time in total.
-
Boki78
Takava tabla u samari ti je ovde vec vidjena ciganija
Ako se ne varam to je bila neka Vranjanska samara .... 
Ja nevolim te kupovne visoke nosače na krovu. Ja sam mojoj ladi napravio od metalnih kutija 15x15. Nizak je i jak, natovarim ga i po 300 kg. i dobro se drži.
-
Boki78
U samari jeste, u vektri nijeskora wrote:Jesi ozbiljan da je ta tabla ciganija ????
-
travelman
Deco, ne znate vi jos ko je skora. Zato pssst, i u cosak ...
...
A ja cutim i cekam da boki svima plati klopu ...
...
A ja cutim i cekam da boki svima plati klopu ...
...