Privezak
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Privezak
Ako budeš bio dobar poslujemo ti 
Ostala su mi dva komada 
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
добар сам добар сам
јуче сам пазарио силиконске оригиналне каблове и НКГ свјећице у овлашћеном ладином сервису у Бањалуци и добих календар.
супер ако имате привјесак. Који вам је остао (хоћу који год да је)? често сам у БГ па могу тамо преузети, тако је најлакше
супер ако имате привјесак. Који вам је остао (хоћу који год да је)? често сам у БГ па могу тамо преузети, тако је најлакше
на другој фоотграфији ови чепићи у чему је фора? било би ми драже да је ћирилицом али шта је ту је:)
него на првој фотографији је гума за мобилни и сл.да не клизи са табле или подлошка за миша?
узео бих ту гуму и привјесак на другој тј трећој фотографији, договорићемо се још конкретно када будем долазио у БГ
него на првој фотографији је гума за мобилни и сл.да не клизи са табле или подлошка за миша?
узео бих ту гуму и привјесак на другој тј трећој фотографији, договорићемо се још конкретно када будем долазио у БГ
- aleko-2141
Podmetac za mobilni ili neke druge stvari al je veliki. Na drugoj su kapice za ventile
-
travelman
Sva sreca da sam oteo nazad one LKS ramove tablica koje sam ti poklonio, jer bi ti sad i njih ponudio na prodaju ...Ja imam ovo
Kolega. ako nemas 100000e u kesu onda nemoj ni da ulazis u pregovore sa pojedinim forumasima jer su oni ovde aktivni samo kada treba nesto da se papreno proda ... ili kupi za bagatelu ...је ли имате те привјеске о којима читам "лада клуб Србија"? купио бих радо ако неко има да прода
Dok je nas pojedinaca koji volimo da sirimo bratstvo i jedinstvo na forumu, nemoj da brigas ...
Vazikomir wrote:договорићемо се још конкретно када будем долазио у БГ
travelman wrote:Dok je nas pojedinaca koji volimo da sirimo bratstvo i jedinstvo na forumu, nemoj da brigas ...
добих ја привјесак....хвала колега, Главни сам у Бањалуци 
-
travelman
Nema na cemu, bilo mi je zadovoljstvo ...
...
Kad nesto zatreba, znas broj kome da se javis. Kod mene je svaka usluga i pomoc drugarima sa foruma besplatna. Ako ja nisam u prilici, slobodno se obrati za savet mom bratu Boki.ju78 ... on je ljudina kakva se retko srece ...
...
Skoru izbegavaj maximalno, video si kako odma nudi priveske da preproda. Svaka njegova usluga se debelo placa ... a i tetovirao je traktorske gume na testisima sto ti dovoljno govori sta je i kakav je ...
...
Kad nesto zatreba, znas broj kome da se javis. Kod mene je svaka usluga i pomoc drugarima sa foruma besplatna. Ako ja nisam u prilici, slobodno se obrati za savet mom bratu Boki.ju78 ... on je ljudina kakva se retko srece ...
Skoru izbegavaj maximalno, video si kako odma nudi priveske da preproda. Svaka njegova usluga se debelo placa ... a i tetovirao je traktorske gume na testisima sto ti dovoljno govori sta je i kakav je ...
Ima li još ovih ladinih podmetača i stikera
- aleko-2141
Jok, nema ljudi više za to
Kako misliš,treba više interesenata ili nema gde da se nabavi
- aleko-2141
Treba ljudi, prosli put je bilo jedva a sad tek da ne pričam, ako ti je do priveska napravicu ti metalni i to ti je do večno :-D