pa banuj....sta cekasBojan wrote:Vas treba banovati pod hitno
Garderoba
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
mrzim kad moram da se pravdam ili da objasnjavam gluposti....hteo sam da se nasalim na temu kozne jakne i naocara koji se alekreu svidjaju.lada boy wrote:Brate cemu teske reci.....msm......zemunac72 wrote:zemunac ce vrlo lako ponovo da napise sve sto je pisalo ali ces opet da popizdis.
za sve koji neznaju...rasprava je pocela zbog alekreove fotografije koju sam postavio ovde....zbog njegove reakcije sam je izbrisao ali ce se kajati zbog teskih reci koje nisu bile potrebne![]()
--pretnje---![]()
![]()
imam vrlo sipmaticnu alekreovu sliku sa skupa u vrscu. okacio sam je na forum da ga obucemo u photo shopu,da mu stavimo cvike....nista nije bilo uvredljivo i nista nije bilo strasno da mi mi on uputio reci IDIOT i KRETEN!!!!!!
ode ova tema u off,mada je u samom startu off jer nema veze sa kolima,ladama....
zemunac72 wrote:mrzim kad moram da se pravdam ili da objasnjavam gluposti....hteo sam da se nasalim na temu kozne jakne i naocara koji se alekreu svidjaju.lada boy wrote:Brate cemu teske reci.....msm......zemunac72 wrote:zemunac ce vrlo lako ponovo da napise sve sto je pisalo ali ces opet da popizdis.
za sve koji neznaju...rasprava je pocela zbog alekreove fotografije koju sam postavio ovde....zbog njegove reakcije sam je izbrisao ali ce se kajati zbog teskih reci koje nisu bile potrebne![]()
--pretnje---![]()
![]()
imam vrlo sipmaticnu alekreovu sliku sa skupa u vrscu. okacio sam je na forum da ga obucemo u photo shopu,da mu stavimo cvike....nista nije bilo uvredljivo i nista nije bilo strasno da bi mi on uputio reci IDIOT i KRETEN!!!!!!
ode ova tema u off,mada je u samom startu off jer nema veze sa kolima,ladama....
- josif visarionovic
- Site Admin