Savet za kupovinu auta

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Alexa
Automobil: Lada 2106

Re: Savet za kupovinu auta

Post by Alexa »

Moram da udarim kontru,bas naprotiv naravno da mi je padao Dodge na pamet,Shelby,Pontiac.Dodge challenger je meni jedan od omiljenih automobila jos ako je srt8 uhhh.A jos vise volim starog R/T-a iz 70-te :)

A ovo za enterijer i diznu,enterijer sam pomenuo zato sto je aleko rekao da je nekvalitetan auto tj plastika ,a od svih sam cuo da je b5.5 bas naprotiv,tj da je kvalitetan,ali da je zato b6 razocarenje...Za dizne znam,toga se i plasim iako imam neopisivo veliku zelju za takvim autom :)

Sto se zamene plivajuceg tice,nisam znao,mislio sam da se ipak to vise naplacuje,posto mi deluje komplikovanije nego kod lade.

edit:Znam da ga ime cini skupljim,ali zato bih poveo tebe da spustas cenu,jer ako ti to ne mozes ko ce onda :D

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote:tj lep je to auto al nije to to
Ne da nije to to,nego nema pojma sa zivotom....a kamoli sa renomeom passata koji je izgradnjen na recimo lubenicaru B2,pa onda dalje na B3......ali auto se ne meri po lepoti,vec po kvalitetu....a i vrapci na grani znaju da je kvalitet u automolskoj industriji prestao da postoji neke tamo 92ge ...95te...izuzev par brendova kosi su zadrzali stare proizvodne linije do nekih kasnih devesetih.SVE posle toga je od RECIKLIRANE plastike,u euro normama,sa partikularnim filterima i zastitama sredine .....sa aliminijumom .....i ostalim igrarijama kao LEGO kocke
Alexa wrote:Moram da udarim kontru
Ma lako je da je udaris meni :( ....nego kad on udari tebi ,e tad je muka :mrgreen:
Alexa wrote:edit:Znam da ga ime cini skupljim,ali zato bih poveo tebe da spustas cenu,jer ako ti to ne mozes ko ce onda :D
Dobar auto nema nigde za male pare ......pa moze da ide ko hoce :sad:
Last edited by skora on Wed Nov 05, 2014 9:24 pm, edited 1 time in total.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Ako je simens onda veselje, i kod mene je simens a nije lepo po dzep, ja sam imao srece pa prosao samo sa 200 eura, ne znam za wagene al na ovim hdi-tdci, ima zemensko kvacilo tj ne mora plivajuci i rade nosmalno kao i plivajuci iam malih promena al to se i ne primeti.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

zadji passt koji podrzavam je b3 i tog sma steo da uzmem da sredim al sam odustao, posto njih ima i to nije to, mecka C-E klase do 2001-2 su jos i dobre posle je sve krenul;o nizbrdo kao sto skora rece

Alexa

Post by Alexa »

pa da dam 5000 za auto star 12 godine ne bih bas rekao da je mala para.
Ja sam bas cuo kontra,da je Siemens eletronika u passatu ocaj,i da treba gledati bosch

skora

Post by skora »

Alexa wrote:Ja sam bas cuo kontra,da je Siemens eletronika u passatu ocaj,i da treba gledati bosch
A gde si ovde procitao da je napisano da je Simens dobar :?
Alexa wrote:pa da dam 5000 za auto star 12 godine ne bih bas rekao da je mala para.
To nije dobar ugao gledanja :!: Ti se ne vozis na sabracajnu nego u autu.....onaj za Ladu standard trazi 5 soma a 77mo je .....Sta cemo sad???
Last edited by skora on Wed Nov 05, 2014 9:31 pm, edited 1 time in total.

Alexa

Post by Alexa »

skora wrote:
Alexa wrote:Ja sam bas cuo kontra,da je Siemens eletronika u passatu ocaj,i da treba gledati bosch
aleko-2141 wrote:Ako je simens onda veselje, i kod mene je simens a nije lepo po dzep, ja sam imao srece pa prosao samo sa 200 eurai.
Lose sam procitao,mislio samd a je hteo da kaze da je siemens kod njega dobar

skora

Post by skora »

;)

Alexa

Post by Alexa »

skora wrote:
Alexa wrote:pa da dam 5000 za auto star 12 godine ne bih bas rekao da je mala para.
To nije dobar ugao gledanja :!: Ti se ne vozis na sabracajnu nego u autu.....onaj za Ladu standard trazi 5 soma a 77mo je .....Sta cemo sad???
On trazi ali ne moze da dobije,mogu i ja da trazim 150 000e za moju,ali ne mogu da dobijem te pare.
Uostalom passat koji sam ja hteo da uzmem video si kolko kosta (5500e),ako ga u danasnje vreme ne bi spustio na 5soma,onda nzm.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

samo bos, simens nije los nego osetljiv na nase gorivo i skuplji je za remont a mozda cak i nema spasa, dok kod bosa je druga prica skroz

Alexa

Post by Alexa »

A kako mogu da proverim koja je elektronika kad odem da gledam auto ?

skora

Post by skora »

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Pise na kompu, ne secam se tacno gde stoji komp al na njemu pise velikim slovima

Alexa

Post by Alexa »

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

da, ne mogu da se setim al mislim da negde blize pise, to je pod maskom zavuceno

Post Reply