izgleda da nisam lud sto sam gulio farbu do kraja i sve ponovo zastitio
sreca moja pa nisam imao puno limarskih radova, sajtne, malo poda do sajtni i na vratima kadice.
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Da da....sve jasno.....nego sam mislio da je u pitanju nesto drugo pa sam te zato pitao A STO....djape1977 wrote:da uradis auto kako treba, to kosta boga oca i prelazi vrednost dobre zdrave lade na trzistu.
plakalo mi se kad sam prosle godine gledao nase lokalne crnce kako sekirom cepaju aleka sa 20.000km na satu. savrseno stanje. nudili mi ga za 18.000din. nisam znao za tebe tada.aleko-2141 wrote:dobro radite
izgleda da nisam lud sto sam gulio farbu do kraja i sve ponovo zastitio
sreca moja pa nisam imao puno limarskih radova, sajtne, malo poda do sajtni i na vratima kadice.
kad dodje Imre napisacu i toaleko-2141 wrote:a sad napises a sa srecom kupljena imreova lajka
ode za 500e. mozda je malo, mozda i nije, ali sam opravdao svoja ocekivanja.Gago wrote:Za koliko je otisla ako nije tajna? Znam da si je cenio 630, pa me zanima na kojoj ceni ste se nasli?
Ajde nemoj da kukas ,nego dok Imre ne stigne jos jednu da kupis i prodas i tako sebi povecas budzet za 112icu koji zelis.Imas jos 20 dana a kao sto vidis nije nikakav bauk prodati samaruBokeYGTi wrote:drugari, sa velikom tugom vam javljam da je Lajka danas pronasla novog vlasnika i da se preselila u Paracin.