Drago mi je da to cujem.Alekre wrote:E, pa ja i Marko se zezamo. Taman posla da pravimo ''nered'' po forumu.
Novosti iz kompanije "AVTOVAZ"
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- josif visarionovic
- Site Admin

- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Ima BARUM Brillantis 165/70 R 14, nov, presao 2500 km, a vozio sam se u njemu i kad je bio presao 200 km.Marko wrote:Sve zavisi koje su gume. Drugar je dobio rumunske fabricke, i stvarno su bile bucne. Ubrzo je stavio Michelin, i izuzetno je tih sada. Ne moze 110 serija Lade ni da mu primirise...
Vozio sam se i u 110-tki, jeste da je mnogo losija zavrsna obrada, jeftina plastika i vrata prave onaj supalj metalni zvuk kad se zatvore, ali je MNOOOGO udobnija od Logana, i po pitanju buke i po pitanju osljanjanja.
Eto, kada ste već kod guma, mogu bez problema da poredim i da potvrdim ono što je Miljan napisao. Skoro sam prešao sa Fulda Diadem Linero 175 70 R13 na Barum Bravuris 185 60 R14 i reći ću samo da je za nijansicu tvrđi (a to je pre svega zbog većeg pritiska kojim sam naduvao gume) ali da je buka koja dolazi od točkova izuzetno smanjena. Sa Fuldinim (koje su me verno služile mnogo vremena) sam imao osećaj kao da je neki ležaj otišao (iako su sva četiri nova) a sa Barumom... iha.... Tišina. Da ne poredim još ranijii Michelin i Fuldu - francuz se drao na svakom skretanju pri malo većoj temperaturi i brzo se trošio, ali je bio udobaaaaaan....
Koliko znam, na Loganu su stavljali Montana gume ranije (ne znam koje sad stavljaju) i nema čoveka koji te gume nije kudio po udobnosti i buci, ali po izdržljivosti su im skidali kapu.
Koliko znam, na Loganu su stavljali Montana gume ranije (ne znam koje sad stavljaju) i nema čoveka koji te gume nije kudio po udobnosti i buci, ali po izdržljivosti su im skidali kapu.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- vaz_mashina
"RT" (Russia Today) je 31.08.2007. u svom dnevniku prikazala petominutnu reportažu o budućim planovima kompanije AVTOVAZ. Bilo je tu inserata o Ladinim modelima sa sajma automobila u Moskvi a bilo je i iz same fabrike tj. sa same proizvodne linije. Bilo je tu i mišljenja stručnjaka koji su rekli da kompanija u sadašnjim uslovima poslovanja ne može opstati. Izlaz iz krize AVTOVAZ vidi u saradnji sa dvije evropske autoindustrije - FIAT ili RENAULT. Još nije odabran strateški partner, a cilj saradnje sa ovim gigantima predstavlja poboljšanje postojećih modela i razvoj novih. U AVTOVAZ-u se nadaju da bi saradnja sa jednom od ove dvije kompanije trebala da doprinese povećanju kvaliteta i boljoj prodaji Ladinih modela jer i sami Rusi sve više i više kupuju "inomarke". Na kraju ove vijesti prikazane su ulice Moskve i vozila na ulicama, a imalo se šta i vidjeti -sve same inomarke, nigdje Lade u onoj gužvi.
[size=75]TYPE 210930-20[/size]
[size=75]ENGINE 2111[/size]
[size=75]ENGINE 2111[/size]