Još jedno rešenje za curenje menjačkog ulja preko oduška. Curenje je bilo haotično, nakon magistrale 80-90 ili 120-130 kmh po autoputu čim stignem nakon 10-15 min odmah dve tri kapi, auto hladan ja ga preparkiram tamo gde sam stao nigde da kapne, auto tako stoji 3-4 dana opet ni da kapne... ludilo. Već sam bio na korak da menjam semeringe poluosovina čak sam i opet uzeo Balakovo, iako sam gledao i nigde nisu cureli, ali se onda setih da je Alti imao problem sa ovim. Skinem kutiju filtera i uhvatim da gledam, pošto se zvono i menjač spajaju preko prirubnice a odušak je sa strane bližoj motoru sve što je curkalo se slivalo tuda pa je menjač bio suv. Operem taj deo i vozih nekoliko dana da utvrdim da li se ponavlja. Skinem tu gumenu kapicu i utvrdim da nema nikakve komlikacije, čelična cev sa rubom i gumena kapica sa kanalom kuda se ulje sliva... ništa komplikovano tj, nema šta da se čisti i popravlja (očekivao sam makar neku vrstu klapne)
Pošto me po ovom vremenu izrazito mrzi da skidam točak i odvrćem total ispust primenim rešenje sa fotke. Crevo 8 mm i najjeftiniji filter za gorivo, filter se ubode u jedan kraj creva, drugi kraj creva se nabije na odušak a plastična kapica se stavi u gepek da se na zagubi. Odrađeno pre neki dan i danas se vratih sa puta pređeno 450-500 km svih vrsta puteva od uzbrdice koja se vozi prvom do autoputa 140 kmh i za sada se vide samo tragovi ulja u filteru a rekao bih da nije došlo do filter elementa. Okolo suvo.
Buni me jedino što se to počelo dešavati pre nekih 6-7 meseci a ulje je promenjeno u decembru 2014. kada je stavljen Motul sa MoS2 i namerno sam usuo nešto više 3,5-3,6l a ne 3,3l koliko piše u knjigama. Sad se malo plašim da se Masu slučajno nije omaklo da ponovo valja falš ko što je jedno vreme radio sa NGK.