Volvo V60

Moderator: lengenda

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Re: Volvo V60

Post by Imre »

Mene stvarno podseca na bubine cajgere.Svidja mi se preglednost,a u centralnom krugu mogu izabrati sta da pokazuje,ima 7-8 opcija,izmedju ostalog ima i temperaturu,mada mi je to nepotrebno.Ekonomer mi je nedostajao jos od Samare! :D
Hill-start assist je bio cudan u pocetku,sad sam se vec donekle navikao.Kod V60 je standardna oprema.
Za iste ove pare sam mogao V70 da izaberem,ali bi taj bio sa D2 motorom koji smatram premalim za tu skoljku,a i parkiranje bi predstavljao problem,posto i mesto za parkiranje iznajmljujemo,a ta kola su ogromna.

dajko3
Automobil: Samara 2108, 2115

Post by dajko3 »

Znam da kasnim ali eto da ti cestitam na kupovini i pozelim da se lepo navozas i sto je najvaznije da te dobro sluzi kao sto te je i lajka sluzila
Zaista izgleda mocno 8)
Samara 4ever

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

Hvala,hvala! :)

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

samo da kazem, imao sam cast i prilike da se provozam u ovom cudu od Volvo-a. auto je san... za moj ukus, perfetan u svakom pogledu. spolja, unutra, motor, sve... a najvise me iznenadio zvuk koji ima dizel motor od 5 cilindra. nikad ne bih rekao da dizel moze tako da se cuje. u svakom slucaju :prvi
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

sto vise to bolje, 2.2 petak turbo benz iz audija ima zvuk bas kakav treba dubok a ne iritira usi, mozda i mi dobijemo tu cast da se provozamo sl god :D

Post Reply