Altinjanin 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Re: Altinjanin 112

Post by elektronicar »

kad udjes u neku firmu i vidis mermer - znaj da ga je neko platio, a verovatno ces i ti (cena mermera ukljucena u cenu proizvoda ili usluga)
cesto sam susretao dobre majstore kako rade u svojim supicama po izuzetno povoljnim cenama, al zato ti majstori nikada nece sakupiti dovoljno novca za svoj servis niti za mermerne plocice
sto se tice plinskih uredjaja raspitaj se i kod Karica kod Bogoslovije pa prema 29. novembru kad se podje onda sa desne strane ima neki servis za ugradnju plina a sa leve strane ce ti biti nekakav Opel. E tu pre Opela nekakvim uskim i losim putem posle 70 metara stize se do Kariceve veleprodaje (prodaju i za maloprodaju) i imaju sve za plinske uredjaje. Ja sam od njih dobio besplatne savete oko ugradnje a kopirali su mi i CD sa instrukcijama oko sekventa ... Znam da su ti Karici uvoznici za dosta toga oko plina a ti odi pa vidi jer se mnogi servisi snabdevaju kod njih delovima.

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Da znam,hvala,preko njih sam upravo sam poslao mejl zabarima Tomasetto u Italiju,pa cekam odgovor.Inace znam taj servis,ista je cena 420e
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

altinjanin

Post by altinjanin »

A ne,ne,ja mermer ne placam,isao sam pre neki dan ovde kod mene na Altini,servis,i momci koji rade nose pakete plocica,kao gazda nije tu,treba da se radi garaza,mislim se sve od nasih para gradite kucu,pitam za cenu 580e,a kada sam bio kod njih pre 2 meseca bilo je 500.Morrrrre :!:

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

Што пре уградиш - пре ће ти се исплатити. Ево чујем данас поскупљује гориво за још динар!!!
Једино што ће ти мало покварити рачуницу је то што долази зима и од октобра/новембра има да напумпају цену гаса на 80 ако не и више. Прошле јесени кад сам уградио био је око 58 а преко зиме је куцао у 75, док је бензин био 115-120!
Али опет цена гаса не би смела да буде преко 60% цене бензина, мада где смо и ко нас води ништа не мора да значи...
У сваком случају одлично што најзад прелазиш на тнг! 8)

Što pre ugradiš - pre će ti se isplatiti. Evo čujem danas poskupljuje gorivo za još dinar!!!
Jedino što će ti malo pokvariti računicu je to što dolazi zima i od oktobra/novembra ima da napumpaju cenu gasa na 80 ako ne i više. Prošle jeseni kad sam ugradio bio je oko 58 a preko zime je kucao u 75, dok je benzin bio 115-120!
Ali opet cena gasa ne bi smela da bude preko 60% cene benzina, mada gde smo i ko nas vodi ništa ne mora da znači...
U svakom slučaju odlično što najzad prelaziš na tng! 8)

altinjanin

Post by altinjanin »

:) hocu li docekat'....benzin opet poskupeo???Au m... im lopovsku,ali dobro,jos malo.. :twisted: uvek preko zime dignu cenu gasa,a koliko znam benzin sam sipao pre neki dan i bio je 140,a gas je 61,hm lepo,lepo :twisted:

ivan_lakcevic

Post by ivan_lakcevic »

e kod nas sekvent 600e ,a plin 75centi,a benzin 1.34eura. PRESKUPO!!!! :evil: :evil: :angry

altinjanin

Post by altinjanin »

benzin kod nas na EKO pumpi je 150 dinara!!!Pa toliko nije ni u Austriji na Shell pumpi!!!

IlijaGM

Post by IlijaGM »

Negde sam cuo skoro da smo 93.mestu od 100 po kvalitetu goriva u svetu.iza nas je Tadzikistan,AL je na 8. mestu,a CG na 41,pa vi pogledajte kakv kvalitet goriva imamo i za koju cenu :x

altinjanin

Post by altinjanin »

Ma propast bre,mi nasa kola em sto unistavamo katastrofalnim gorivom,em jos ''boljim'' putevima,cudim se da jos uvek rade...ali tako je...e sad dokle ce biti tako...videcemo....

altinjanin

Post by altinjanin »

Ugradjen plin!!! sutra idem po lajku,ostala je jos u servisu,da je ujutru upale kada je motor hladan,da provere vodu,i jos da naprave koji krug.rekose mi je sve u redu,vozena je danas uzbrdo-nizbrdo po Zarkovu,kazu lajka k'o zmaj ide.Sinoc kada sam je ostavi rekao sam da mi stave bocu od 50l.

Delic9

Post by Delic9 »

Свака част. Сад кад одеш на пумпу, можеш опуштено да кажеш "Сипај до врха" :D
СРБИЈА
Конвертор

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Čestitam!
U sunce mu bojler od 50 litara, da ti nije mnogo? :D
40 l čorbe, 40 l gasa... nadam se da su ti dobre zadnje opruge.

altinjanin

Post by altinjanin »

E bas tako,zadnji put sam u Becu natankovao do v'ra :) Zelim da dodam jos nesto,dobio sam mail do fabrike u Italiji koja priozvodi Tomasetto,lepo,kulturno napisano,znaci Tomasetto pravi multi-ventile,i isparivace,i poceli su sa novim proizvodima,to su neki dodaci kao prikljucci,kratka creva i crevca pre isparivaca i multi-ventila.Zahvalili su se na pitanju i na poruci,i rekli da ih posetim ako budem u prilici :)

altinjanin

Post by altinjanin »

E da ga je... c'e da vidimo,ako bude trebalo,menjamo zadnje opruge/salim se/ ne znam jos,ali ako sednu pozadi dvoje ima da legne,ali dobro..

Post Reply