dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: dejca, Lada riva 2107
Vidim ...... spakovao si auto i sad samo ides po temama i trolujes .Jel ??? 
-
Boki78
Nisam, propisala pumpa opet
Sutra dolazim da je ponovo menjamo, plus bocni nosac, usput cu da nabavim 4u2 pa da i to zamenimo.
Nikad te nisam video sretnijeg nego kad si proveo 8 sati uceci me da pravilno drzim alat da se ne povredim, kako da uzpucim motor, mada to nista nisam shvatio, pa ces morati ponovo i tako .... 
Lepo druženje vam opet želim.
Gago da kupi što pre nešto iz 11x serije pa da vidimo kako će ta mašinka da radi.
Gago da kupi što pre nešto iz 11x serije pa da vidimo kako će ta mašinka da radi.
Ja lepo kazem da se kupi jos jedno porodicno pakovanje sladoleda ,a ti kazes ne trebaBoki78 wrote:Nisam, propisala pumpa opet![]()
Ne ne .....nece ga vala majci taj vise u moju avlijudejca wrote:Lepo druženje vam opet želim.
Ja jos juce nudio 300e(za njegovu)dejca wrote:Gago da kupi što pre nešto iz 11x serije pa da vidimo kako će ta mašinka da radi.
.....ali me oterao u pm Re: dejca, Lada riva 2107
Ladilak se veceras vratio od majstora. Skinuti semeninzi od ventila tvrdi ko kamen, semenizi sa bregaste i radilice i nisu losi toliko, mekani su ali oni su zimi pravili problem, kako ce se novi ponasati videcemo kad udari -10. Spanel lager je bio dobar ali je stavljen nov. Slike skinutih delova sutra kad se razdani a ujutro cemo videti dali ce imati oblak dima ili nece. Majstora sam vozio kuci i malo isprobao ladu po gradu i lepo ide, miran ler gas i tako nije lose.
Ah da kod majstora bila od nedelje uvece do veceras petak uvece, majstor nije radio u firmi ponedeljak, sreda i danas petak. Eto kao sto rekoh covek ima odlicno i provereno znanje ali koliko je vredan ...
Ah da kod majstora bila od nedelje uvece do veceras petak uvece, majstor nije radio u firmi ponedeljak, sreda i danas petak. Eto kao sto rekoh covek ima odlicno i provereno znanje ali koliko je vredan ...
Ladilak registrovan danas, registracija skuplja za 700 din. Poskupela neka taksa za vazduh a planiraju i osiguranje da povećaju za 10%.
U četvrtak idoh na vlasinu i lada me izdade na putu ali mojom krivucom. Nagore sam često pogledjivao u satiće za temperaturu i ostalo ali u povratku sam išo nizbrdo i nisam toliko obraćao pažnju na satiće. Četkice o kojima sam već pisao da su pri kraju i da povremeno nelegnu dobro i altenator ne puni e to se desilo i ovaj put i farovi ispraznili akumulator. Stadoh ja na pauzu i kad da krenemo šipak ni da čuje da zavrti anaser. Došlo mi onde da poludim. Da je gurnemo nemože natovarena vodom ali sreća stade jedan dobar čovek i kablovima je upalismo i put se nastavi. Do kuće sam više gledao u volt metar nego u put, do kuće nije bilo problema punio je. Danas su zamenjene četkice.

Zamenjeni su i kablovi ta svećice.

Zamenjeni su i kablovi ta svećice.

Ona ti je lepo najavila na vreme sta je boli
....ali JOK !!!
Nece Dejca da se otvori za 200din do god ima i milimetar cektkice
Sreca pa ti je taj naisao da ti da malo struje ,inace bi te pitao sta bi radio
Gde ti je Travelman sad da ti se nadje u nevolji
......nema ga - sunca se u kabrioletu po ceo dan
Nece Dejca da se otvori za 200din do god ima i milimetar cektkice
Sreca pa ti je taj naisao da ti da malo struje ,inace bi te pitao sta bi radio
Gde ti je Travelman sad da ti se nadje u nevolji
......nema ga - sunca se u kabrioletu po ceo dan
Ma kupljene su cetkice jos 9 juna ali ajde ja terao tako, i kad stane
Travelman neka uživa čovek kad mu se dalo, i ha bih ostao neki dan na vlasini ali nema ko da mi zaliva cveće kući. I taj jedan dan što sam bio ja se više umorio nego odmorio. Kad ti sa 23c dodješ na 40c uh koji je to preokret.dejca wrote:Danas stigli jos neki delovi za ladu.
Cetkice, kugla i kablovi za svecice. Cetkice glavno da su bas za altenator kao sto je na mojoj ladi. Kablovi nisu kineski silikon nego neki nasi proizvedeni pre 17+ godina. Kugla je nepoznatog proizvodjaca ali mi se cini da je dobra, jabucica je ubacena odozdo.
Delove sam kupio od coveka koji je zatvorio prodavnicu pre 17 godina i sad rasprodaje zaostale delove.
![]()
![]()
-
travelman
Ma kakvo crno uzivanje, prodajem sladoled od jutra do sutra. Sad mi je sezona, ubi se od posla sa kuglama mada mi i onaj na tocenje dobro ide ...
...
A ti Skoricu nemoj da brigas za Dejcu, on je ovde jedini skolovani majstor i sposoban je da resi svaki problem.
Bolje zovi Aleka, sinoc me zove iz Sarajeva da me pita jer imam tamo nekog majstora da mu preporucim jer mu mustang ima problema sa temperaturom po ovoj vrelini.
Rekoh mu da nemam ... jbg ja vozim ladu i slabo se druzim sa njima. Ali sam mu zato dao broj jedne Sarajke pa neka ga ona utesi u medjuvremenu.
... A ti Skoricu nemoj da brigas za Dejcu, on je ovde jedini skolovani majstor i sposoban je da resi svaki problem.
Bolje zovi Aleka, sinoc me zove iz Sarajeva da me pita jer imam tamo nekog majstora da mu preporucim jer mu mustang ima problema sa temperaturom po ovoj vrelini.
Rekoh mu da nemam ... jbg ja vozim ladu i slabo se druzim sa njima. Ali sam mu zato dao broj jedne Sarajke pa neka ga ona utesi u medjuvremenu.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
xaxaxa, mustang sve podnosi a Sarajke u lek za dusu 
Danas sipan novi antifriz. U motor sipano 6 litara.

Kontrola tačke mržnjenja.

I još dva litra sipano u prelivni sud, ostalo samo ovo malo. Taman da bude uzorak za zimu i da ga ostavim napolje, ko nekad što smo radili u JNA za svako vozilo je bio uzorak antifriza kod mene na pumpu i svako jutro sam proveravao da se neki nije smrznuo. Ali tamo tad se nije štedelo, bure doteram do topa, tegljaćča ili kamiona i sipaj.

Vazduh ispusten.

Ispuštena voda bila bista.

Kontrola tačke mržnjenja.

I još dva litra sipano u prelivni sud, ostalo samo ovo malo. Taman da bude uzorak za zimu i da ga ostavim napolje, ko nekad što smo radili u JNA za svako vozilo je bio uzorak antifriza kod mene na pumpu i svako jutro sam proveravao da se neki nije smrznuo. Ali tamo tad se nije štedelo, bure doteram do topa, tegljaćča ili kamiona i sipaj.

Vazduh ispusten.

Ispuštena voda bila bista.