Gago wrote: i posekoh se na neku selnu![]()

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Pa ti si jos gori od njega pa ga slusas ...Skora je kriv jer mi je rekao da moze odozgo mada ja sam mu i prisao odgore i ne mogu da nategnem nikako,
...... tebi ionako ne treba jer moze struja da te udari 

Travi je isao da radi, i da zaradi, da bi imao da ti kupi paketic za novu godinu ...Sva sreca Travi je radio pre podne pa nije imao ko da mi smeta

Ha ha !!!! UuuuuuuUtravelman wrote:Travi je isao da radi, i da zaradi, da bi imao da ti kupi paketic za novu godinu ......
.....pa hvala Traaaaviiii !!!
Sta li mu treba da mi je znati pa se slihta sa Buenom Ja mislim Dare ,da ce on(alternator), to tesko da izvede ako je baterija umrla .....dakle na los akomulator nikada ocitane vrednosti ne mogu biti ISTE kao na dobrom .....ja mislim da nema sanseDare wrote:Alternator mora da razvija dovoljnu amperažu da održava napon sa aktivnim svim potrošačima (sem alnasera, naravno).
Ja kazem da ga stajanje u mestu bez paljenja na -17 ubija ....njemu padne napon....aj benzinac je pa pali na pola kruga......i tako oslabljen krece da se puni na relaciji BG-KV .....Na tom putu ,u tom punjenju,on ima 5-6 trzaja jer mu je NAPON SLAB.Dosao si ,presao si 150km u cugu ....opet parkiranje i mrtvilo 10 dana......OPET NAPON PADA ......Kreces za BG ...opet 150km u cugu ....opet na slab napon krece punjenje,opet dva tri TIKA sa skazaljkom ....i ti stizes .......OPET mrtvilo 15 dana bez paljenja ili sa paljenjem u mestu (ne bitno)....i tako u krug!!!!!Gago wrote:Pa nije bas umrla kada je palio na - 17... Ali je oslabio ...